Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Πριν φάμε τις σάρκες μας και πριν φάμε τα κομμάτια της πατρίδας...



"Σας παρακαλώ, ας πεθάνω κι ας σας δω ενωμένους. Εθνική Ενότητα!", κάνει έκκληση η υπέργηρη κυρία στο συγκεντρωμένο κόσμο έξω από την ΕΡΤ, σε ένα συγκλονιστικό βίντεο:

Προέχει ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας, γράφει ένας πολιτικός άγνωστος σχεδόν ο Θανάσης Παπαδημητρίου, από το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα:

«Είναι η γενοκτονία, ο ολοκληρωτικός αφανισμός, που μπορεί να σταματήσει την ύπαρξή μας ως ζωντανή δημιουργική και παραγωγική δύναμη. Είναι η γενοκτονία που έχει επιλεγεί γι άλλη μια φορά από τους Γερμανούς ως μοναδικός τρόπος για την απομάκρυνσή μας από την ιστορική μάνα γη μας. Οι ανάγκες του γερμανικού καταστροφικού ιμπεριαλιστικού τέρατος, θέλουν τον τελειωμό των Ελλήνων από την περιοχή αυτή.

Η παράνοια του θανάτου δεν αφήνει περιθώρια για ιδεολογικούς συλλογισμούς. Ο Μαρξ δεν έχει καμιά θέση εκεί που δεν υπάρχουν άνθρωποι. Οι τάξεις εξαφανίζονται και παύει η ασταμάτητη πάλη τους. Οι φιλοσοφίες δεν έχουν μυαλά για να δουλευτούν και η γη παραμένει στέρφα.

Η λύση είναι μια σ αυτές τις περιπτώσεις. Προέχει η αποτροπή του αφανισμού. Η γη για να γεννά, οι άνθρωποι για να παράγουν, η οικονομία για να βοηθά στην απελευθέρωση των υλικών και πνευματικών δυνάμεων, θα πρέπει να υπάρχει ζωή. Θα πρέπει να υπάρχουμε, αλλιώς ούτε τον ήλιο θα μπορούμε να τιθασεύσουμε ούτε τη παραγωγή να οργανώσουμε ούτε τις πόλεις να ξαναχτίσουμε.

Προέχει η αυτοσυντήρηση. Προέχει ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας. Προέχει ο εκτοπισμός του κατακτητή και η τιμωρία των υποταγμένων. Προέχει να ξαναστήσουμε τους βωμούς και την πολιτεία. Προέχει να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου