Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Σ' αυτό το Θέατρο σκιών τι περιμένω...



Τις τελευταίες μέρες (και ώρες) γίναμε θεατές ενός απίστευτου σόου που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας.
Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο πραγματικός, ο τελικός στόχος του καθεστώτος (κυβέρνησης, ΜΜΕ και Δικαιοσύνης) που έστησε αυτή την παράσταση, εγώ προσωπικά έχω να σας δώσω μιαν εξήγηση:
Ο τελικός στόχος είναι τα κινήματα πολιτών που αντιστέκονται, όπως στις Σκουριές της Χαλκιδικής.
Ο τελικός τους στόχος είναι κάτι «λίγοι τρελοί», κάτι ενοχλητικά κόμματα και οργανώσεις που δεν ελέγχονται από το σύστημα, όπως το «Κίνημα Δεν Πληρώνω» ή το ΕΠΑΜ.
Ο απώτερος στόχος τους είναι η διασπορά του φόβου, η πλήρης υποταγή των εξαθλιωμένων και η τελειοποίηση του ολοκληρωτισμού και της Συνταγματικής εκτροπής.
Ο τελικός τους στόχος είναι η οποιαδήποτε ομάδα πολιτών που θα πάει να σταματήσει αύριο εξώσεις και πλειστηριασμούς. Που θα πάει αύριο να σταματήσει την κατεδάφιση της χώρας, το ξεπούλημα και να γλιτώσει τους συμπολίτες μας από την καταστροφή. Με έναν χαρκτηρισμό ως "εγκληματικής οργάνωσης", που στρέφεται εναντίον της νομιμότητας και της Δημοκρατίας, ξεμπέρδεψαν. Όπως γίνεται σήμερα με τα σκιάχτρα που κατασκεύασαν όλον αυτό τον καιρό και τώρα τα βάζουν στο κλουβί γιατί έγιναν υπέρ του δέοντος τρομαχτικά.

Όταν το συνειδητοποιήσουμε θα είναι αργά, γιατί θα μας έχουν συλλάβει όλους με τις πιτζάμες.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα το αφήσουν τελευταίο. Τους έχει βοηθήσει εκούσια ή ακούσια, στο ανέβασμα αυτής της παράστασης...

Υ.Γ. Προς την πλειοψηφία των συμπολιτών μου που γιορτάζουν τις τελευταίες ώρες: Διατηρήστε την ικανότητά σας να σκέφτεστε. Ελεύθερα.

1 σχόλιο:

  1. Πάντα ξεκάθαρα και δυνατά τα λες , Ανατολή. ΄Ομως γιατί μιλάς μόνο για ομάδες και κινήματα; Εκείνο εναντίον του οποίου κυρίως στρέφονται είναι η ανθρώπινη προσωπικότητα με την ελευθερία συνείδησης και βούλησης.
    Πιστεύω ότι το μεγάλο κακό που συντελέστηκε στη μεταπολίτευση ήταν ακριβώς οι ομαδοποιήσεις σε συλλογικότητες και η αγιοποίηση αυτών σε σημείο που οι συμμετέχοντες να ξεχνούν τις αρχές και τη συνείδησή τους...
    Μόνο αν αυτά τα ξεχασμένα ξαναβρεθούν υπάρχει ελπίδα να ξαναβρούμε
    την αρχή του μίτου ώστε να βγούμε από το λαβύρινθο...Κι αυτό ακριβώς θέλουν να εμποδίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή