Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Λέμε όχι στις ληγμένες σφραγίδες, ναι στα ληγμένα τρόφιμα!


Μια παράγραφος μέσα σε μια υπηρεσιακή εγκύκλιο, χαμένη σε ένα δάσος από άλλες:

Ενημερώνουμε ότι, με το άρθρο 2, του Π.Δ. 118/2013 (ΦΕΚ 152/Α΄/25-06-2013) το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού,  μετονομάστηκε σε: Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Παρακαλούμε για την αλλαγή του τίτλου του Υπουργείου στα, κάθε μορφής, έντυπα που διακινούν και σφραγίδες που χρησιμοποιούν  οι σχολικές μας μονάδες.

Συνοδεύετε και από τα σχετικά συνημμένα αποδεικτικά έγγραφα:
 
Προσέξτε τον τίτλο στη σφραγίδα του Υπουργείου!!!
Για 3η φορά μέσα σε λιγότερο από 4 χρόνια! Για 3η φορά ένα Υπουργείο αλλάζει όνομα, γιατί έτσι κάπνισε στον αρμόδιο υπουργό.

Το Υπουργείο της πολύπαθης Παιδείας μετονομάζεται αυτή τη φορά σε «Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων», σκέτο.


Όποιος δεν υποψιάζεται τα ποσά των χιλιάδων ευρώ που θα δαπανηθούν άσκοπα στα χιλιάδες σχολεία της χώρας Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, εκκλησιαστικά, νυκτερινά, κλπ, καθώς και στις Δ/νσεις Εκπαίδευσης για τις καινούργιες σφραγίδες, λεφτά ξοδεμένα από τα ανύπαρκτα έσοδά τους, ας μη μιλήσει καθόλου.

Οι υπόλοιποι μπορούν να βρίσουν άφοβα.
  
Το χρονικό της γελοιότητας σε μια χώρα που καταρρέει:

7 Οκτωβρίου 2009 η Διαμαντοπούλου ως υπουργός παιδείας, με το που ανέλαβε τα καθήκοντά της πετά το «Εθνικής» από τον τίτλο του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, μετονομάζοντάς το σε: «Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων».

21 Ιουνίου 2012: Ο Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος ο υπουργός που ανέλαβε το υπουργείο παιδείας στην κυβέρνηση Σαμαρά το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αλλάξει τον τίτλο της προκατόχου του. Έτσι το Υπουργείο μετονομάζεται σε:  «Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού».

24 Ιουνίου 2013. Ο ίδιος υπουργός βαρέθηκε το όνομα και είπε να του κάνει ανακαίνιση, να του δώσει ένα πιο μινιμαλιστικό στυλ. Έτσι το Υπουργείο Παιδείας κλπ  μετονομάζεται σε: «Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων».

Τις στιγμές που διαβάζετε τούτες τις γραμμές, το Υπουργείο Παιδείας ονομάζετε κατά τον παραπάνω τρόπο. Στον επόμενο τόνο, δεν παίρνω και όρκο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου