Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Σκατοκαριόλες



Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα απλό διάφορους πολίτες, σχολιαστές ή πολιτικούς  για τη Δημοκρατία στην πατρίδα μας που συρρικνώνεται, αποδομείται ή καταπατείται.
Παρακαλώ πολύ μη μαγαρίζετε την έννοια της Δημοκρατίας, αποκαλώντας ως «δημοκρατία» το σάπιο πολίτευμα το οποίο έχουμε αυτή τη στιγμή στη χώρα.
Μια φτιασιδωμένη πουτάνα δε μεταμορφώνεται σε κυρία όσο κι αν θέλει να αυτοπροσδιορίζεται ως τέτοια.
Αυτή η χώρα κυβερνάται πλέον με Προεδρικά Διατάγματα κατ’ αποκλειστικότητα.
Η Βουλή έχει μεταμορφωθεί σε τσίρκο. Καμία νομοθετική λειτουργία δεν υφίσταται, μόνο εκτελεστική, με την επικουρία (στις υπογραφές) ενός γεροπαρλυμένου κυρίου που διακοσμεί το Προεδρικό Μέγαρο.
Πάλι καλά που δεν εφαρμόζουν αυτή την εκτελεστική λειτουργία με έδικτα όπως του Θεοδόσιου ή του Ιουστινιανού.
Αυτοί που βρίσκονται στην Κυβέρνηση είναι ό,τι πιο σάπιο, διεφθαρμένο και εθελόδουλο πολιτικό προσωπικό, που πέρασε ποτέ από την ελληνική πολιτική σκηνή.
Αποκλειστικό τους έργο είναι οι απολύσεις, οι καταργήσεις, το κλείσιμο και το ξεπούλημα. Απολύσεις, καταργήσεις, κλείσιμο, ξεπούλημα.

Αν έχουν να κάνουν κάτι χρήσιμο μιας και έχουν πάρει τα λουκέτα εργολαβικώς, αυτό είναι να καταργήσουν τη Βουλή εντελώς. Κλείσιμο και απόλυση του προσωπικού. Ο ελληνικός λαός θα γλυτώσει από τα έξοδα συντήρησης αυτής της άχρηστης δημόσιας υπηρεσίας.

Να μείνει μόνο η Κυβέρνηση να υπογράφει τα χαρτιά της Τρόικας, του ΔΝΤ, του ΕΜΣ, της Μέρκελ, του Φούφουτου και της κάθε μιας σκατοκαριόλας στην οποία έχουμε παραδώσει τα κλειδιά τούτης της χώρας.

Σας σιχάθηκε η ψυχή μου
καρκινάκια του πλανήτη
σκατοκαριόλες

2 σχόλια:

  1. Είμαι συνέχεια στην τσίτα με αυτά τα καθίκια που μας ξεπουλάνε, αλλά και με μας που δεν μιλάμε καθόλου. Γιατί; Ας μου πει κάποιος τουλάχιστον το γιατί......

    (Θα σε παρακαλούσα να αλλάξεις το όνομα του blog μου στη λίστα σου, ως "ο πιο πιστός φίλος του σκύλου") Σε φιλώ Ανατολή μου και συνέχιζε να γράφεις μπας και ξυπνήσεις κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είχαμε δημοκρατία παρά μόνο το εισαγώμενο demoNcracy που λέει και το σκίτσο.
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή