Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Μέρες Σουρεαλισμού



Οι «Μέρες Σουρεαλισμού» συνεχίζονται με επιτυχία σε όλη τη χώρα.

Οι φιλήσυχοι πολίτες ξαγρυπνούν με τα τέκνα τους που δίνουν εξετάσεις και συμπάσχουν μαζί τους τα πρωινά έξω από τα εξεταστικά κέντρα, περιμένοντας να ευοδωθεί ο στόχος της ζωής τους: να μπει ο κανακάρης τους στο πανεπιστήμιο.

Αυτές τις δραματικές μέρες, ολόκληρη η γονεακή κοινότητα της χώρας ένοιωσε αποτροπιασμό όταν πληροφορήθηκε ότι μαθητής δάγκασε συμμαθήτριάτου έξω από εξεταστικό κέντρο, αλλά μετά ανακουφίστηκε όταν έμαθε ότι τουλάχιστον το άτυχο κορίτσι δεν κόλλησε λύσσα και μπορεί απρόσκοπτα να συνεχίσει την διαδικασία αυτή που θα του ανοίξει τις πόρτες του μέλλοντος.



Στο μεταξύ μπαίνει στη βουλή και παίρνει το λόγο μια νεαρή βουλευτής φορώντας ένα άσπρο μακό μπλουζάκι  και τα όργανα διαφύλαξης της ιερότητας του χώρου την επιπλήττουν. Διότι σύμφωνα με τις τελευταίες εγκυκλίους τους, απαγορεύετε να κυκλοφορείς εκεί μέσα με καλάζνικοφ, κουζιμομάχαιρα, χειροβομβίδες και ντύσιμο περιπάτου.
Οι ιθύνοντες αποφάσισαν να ρίξουν μια ανακαίνιση στο κτίριο και να το ξανακάνουν Ναό.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ που εξαερώνεται, πήγε στη Λειψία της Γερμανίας για τη γιορτή γενεθλίων του Γερμανικού αδερφού σοσιαλιστικού κόμματος. Εκεί σε ένα διάλλειμα των γιορταστικών εκδηλώσεων, έβαλε την υπογραφή του σε ένα τοίχο που είχε προσφερθεί για να μαζευτούν υπογραφές διάφορων πικραμένων σοσιαλιστών που θέλουν να φτιάξουν τη δική τους Σοσιαλιστική Διεθνή την Καλή. Γιατί η άλλη η κακή που έχει το Γιωργάκη πρόεδρο τους ντροπιάζει.

Ιδού το φωτογραφικό ντοκουμέντο, το οποίο δεν είναι αποτέλεσμα φωτομοντάζ:

Είναι πραγματικό ενσταντανέ. Ο χοντρός βουτυρομπεμπές ΔΕΝ υπογράφει σε φαν κλαμπ του Σάκη, του Ολυμπιακού ή της Τζένιφερ Λόπεζ. Υπογράφει μαζί με άλλους σοβαρούς παγκόσμιους ηγέτες σε ένα τοίχο, για να φτιαχτεί καινούργια σοσιαλιστική ένωση!


Τέλος, ο Σόιμπλε από το Βερολίνο δήλωσε πως πείστηκε πια πως ότι η Ευρώπη ως σύνολο δεν μπορεί να αντιμετωπίζει τόσο υψηλά ποσοστά ανεργίας, για πολύ ακόμη.

Κάποιοι υποψιασμένοι άνεργοι στην Ελλάδα άρχισαν να σκέφτονται να ανοίξουν λαγούμια και να χωθούν ή να πάρουν τα βουνά. Δεν είναι μακριά η μέρα που θα αρχίσουν οι εκτελέσεις. Ή  το σχέδιο της Τελικής Λύσης.
Οι Γερμανοί αρκετή ανοχή έδειξαν με τους ανέργους.
Τώρα τα φιλάνθρωπα αισθήματά τους δείχνουν να εξαντλούνται. 
Έφτασε η ώρα να ξεμπερδεύουν με αυτήν την κατηγορία πληθυσμού...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου