Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Παξιμαδάκι και κονιάκ τζάμπα



Σήμερα διάβασα μια είδηση για μια αυτοκτονία που ομολογώ πως καθόλου δε με λύπησε. Ίσα ίσα οι πληροφορίες που συνόδευαν την είδηση μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέρουσες. Και μου έλυσαν κάμποσες απορίες σχετικά με τον άγνωστο ως σήμερα ιδιοκτήτη της γνωστής γερμανικής πολυεθνικής.
Με το μαγαζί του τύπου αυτού είχα ασχοληθεί παλαιότερα εδώ, με αφορμή την άθλια διαφημιστική καμπάνια του στη χώρα μας, που είχε ως  πρωταγωνιστή τον «Τζάμπα» και τη μάνα του.

Σύμφωνα λοιπόν, με όσα διάβασα:
Τέλος στη ζωή του έβαλε Γερμανός πολυεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των Media Markt Ότο Μπέισεϊμ. Ο 89χρονος Γερμανός έπασχε από μια ανίατη ασθένεια και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του στο σπίτι του στη Βαυαρία.
Ο επιχειρηματίας ήταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Γερμανίας και υπήρξε μέλος της προσωπικής φρουράς του Αδόλφου Χίτλερ, ενώ αργότερα απέκτησε της ελβετική υπηκοότητα προκειμένου να πληρώνει λιγότερους φόρους.

Με πολύ χαιρεκακία σκέφτομαι την επόμενη διαφήμιση της εταιρείας στο ίδιο κλίμα, εκμεταλλευόμενη το «δυσάρεστο» γεγονός της αυτοκτονίας του ιδιοκτήτη: Τον Τζάμπα να πηγαίνει στην κηδεία του σκατόψυχου, με τη μάνα και όλο του το σόι, για να εξασφαλίσει το μενού της ημέρας απ’ τη μακαρία.

1 σχόλιο:

  1. Με λίγα λόγια πήγε στον αγύριστο! Πού είναι ο τάφος του άμα πάμε εκδρομή στη Γερμανία να τον φτύσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή