Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Οι δωσίλογοι αλληλοβραβεύονται



Tην Δευτέρα, 14-1-2013 σε μια λαμπρή τελετή οι δωσίλογοι έχουν "πάρτυ" και σκοπεύουν να αλληλοβραβευθούν.

Το ΙΟΒΕ που είχε Πρόεδρο τον Στουρνάρα, βραβεύει τον Παπαδήμο για τα κατορθώματά του, δηλ «τη συμβολή του τα τελευταία χρόνια στην ελληνική οικονομία και στη διατήρηση της ευρωζώνης».

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών κ. Οδ. Κυριακόπουλος, το γνωστό ΙΟΒΕ,  που μέχρι πρότινος προήδρευε ο κ. Στουρνάρας, θα απονείμει το «Αριστείο ΙΟΒΕ» στον κ. Παπαδήμο, πρ. δοτό πρωθυπουργό, για τη συμβολή του τα τελευταία χρόνια στην ελληνική οικονομία και στη διατήρηση της ευρωζώνης!

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου το απόγευμα στην έδρα του Ιδρύματος Ι. Λάτση στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς (πρ. ξενοδοχείο Απέργη), με την παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, των γνωστών και μη εξαιρετέων της συντροφιάς κκ  Β. Ράπανου, Τ. Γιαννίτση και με τις «ευλογίες» του Κ. Σημίτη. Η παρουσία του τελευταίου θα εξαρτηθεί ανάλογα από τις «αντιδράσεις» που θα υπάρξουν.

Το ΕΠΑΜ καλεί όλους τους πατριώτες της Αθήνας να υποδεχτούν τα υψηλά προσώπατα που αλληλοβραβεύονται και να τους δώσουν το βραβείο του λαού. Για το καλό που έκαναν στη χώρα.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ την Δευτέρα 14-1-2013 στις 18.00 στο Αλσος Κηφισιάς (Τροχονόμος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου