Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπία, χριστουγεννιάτικη αηδία.



Όλοι οι καθωσπρέπει δωσίλογοι έχουν ξαμοληθεί να επιδείξουν φιλανθρωπικό έργο ενόψει των γιορτών. Διότι νοιάζονται για τους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας που πλήττονται από την οικονομική κατάσταση στη χώρα (που οι ίδιοι με λύσσα υποστηρίζουν).
Από τους δημάρχους που κλείνουνε μπίζνες με το Φούχτελ, τον τραγουδιστή με τις 5 σελίδες ακίνητα, μέχρι το ΜΕΓΚΑ Τσάνελ, όλοι στον αγώνα υπέρ των φτωχών και πεινασμένων συμπολιτών μας, μαζεύουν τροφή και ρούχα (που προσφέρουν πάλι οι ίδιοι οι συμπολίτες, δεν τα βάζουν από την τσέπη τους).
Δεν προλαβαίνουμε να διαβάζουμε στο ειδησιογραφικό δελτίο διάφορα τέτοια δημόσια χάπενινγκ και μασκαραλίκια με φιλανθρωπικές προσφορές.

Και η Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων, για να δικαιολογήσει το Νόμπελ Ειρήνης, έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στους ξενηστικωμένους Έλληνες: φέτα και μακαρόνια. Σαν τους Αμερικάνους που μετά το βομβαρδισμό και την ισοπέδωση μιας χώρας, πετούν απ’ τον ουρανό γάλατα και κουβέρτες για τους ανθρώπους που άφησαν άστεγους και πεινασμένους οι βόμβες τους.

Ως πού θα φτάσει η ξετσιπωσιά τους; Να υιοθετούν και τα παιδιά των αυτόχειρων;

2 σχόλια:

  1. "ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ, ΝΑ Σ' ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ..."
    Οι παροιμίες τα έχουν πει όλα...
    Πολύ...γλίτσα (και) σήμερα στην ελληνική τηλεόραση και πρωτίστως στο "ευαίσθητο" MEGA...
    Φτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομορφος κοσμος ηθικος αγγελικα πλασμενος!ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή