Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Το συμφέρον του Έθνους



Η ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττει το ενιαίο τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της, για λόγους εθνικού συμφέροντος τονίζουν υψηλόβαθμοι κύκλοι της επιχείρησης, μετά από επιστολή που έλαβε η ΔΕΗ από τον υπουργό Οικονομικών.

Πατριώτες ξυπνάτε! Μας την πέσαν οι Τούρκοι! Έχει δίκιο η ΔΕΗ να επικαλείται το εθνικό συμφέρον, δεν υπάρχει καμιά αμφισβήτηση επ' αυτού. ΄Ηδη οι εχθροί έφτασαν μέχρι την πρωτεύουσα και έχουν κάνει κατάληψη στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Όποτε ανοίξω την τηλεόραση τούρκικα ακούω.
Γι’ αυτό πληρώστε το χαράτσι στη ΔΕΗ, αδέρφια. Να αγοράσουμε οπλισμό και αρβύλες για να αντιμετωπίσουμε τους αντίχριστους, να απελευθερώσουμε τη χώρα και να πάρουμε πίσω την Αγιά Σοφιά.

Μια άλλη πληροφορία από κύκλους του Υπουργείου Οικονομικών, Εξωτερικών, Άμυνας και του Γραφείου του Φώτη Κουβέλη, κάνει λόγο για μυστικές επιχειρήσεις αντιμετώπισης της καταστροφής που θα επέλθει στη χώρα, μετά την 21η Δεκεμβρίου από την ευθυγράμμιση των πλανητών. Όλα τα συναρμόδια υπουργεία μαζεύουν τρόφιμα, φάρμακα και κλινοσκεπάσματα για όσους επιζήσουν.
Τα ποσά που χρειάζονται για τις προμήθειες αυτές είναι τεράστια και ως εκ τούτου η πληρωμή του χαρατσιού στη ΔΕΗ από μεριάς των πολιτών κρίνεται ύψιστη εθνική και ανθρωπιστική υπόθεση.

Για τους λόγους αυτούς Κυβέρνηση και ΜΜΕ έχουν αρχίσει σταυροφορία για την διαφώτιση του κοινού, κάνοντας δραματική έκκληση για την πληρωμή του χαρατσιού στη ΔΕΗ επικαλούμενοι το συμφέρον του Έθνους, της Καθημερινής, του Σκάι, του ΜΕΓΚΑ Τσάνελ, του Βήματος και του Μανώλη Καψή.

3 σχόλια:

  1. Για τις νέες αυξήσεις -ΞΑΝΑ!- της μαλακοΔΕΗ τα μαθες;;;;;;; Είναι πολύ ξεφτίλες όλοι τους.......

    Χαθήκαμε μικρή Ανατολή, έλα καμμιά βόλτα:

    http://pistos-petra.blogspot.gr/

    "ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΡΟΓΑ..."

    Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανατολή, ξανά έλα στο κείμενο μου "Με μια πιρόγα", έχω κάνει μια...προσθήκη... από σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μουσικό αφιέρωμα" σήμερα σε: "κ.κ" και "Λωτοφάγο"!
    Σε περιμένω:

    http://pistos-petra.blogspot.gr/

    "ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ..."

    Τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή