Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Θα πεινάσει κόσμος



Γ. Στουρνάρας, Υπουργός Οικονομικών (διορισμένος), σε χθεσινή ομιλία του στη Βουλή: «Το κόστος για τη χώρα θα είναι άπειρο, αν δεν πάρουμε τη δόση των 31,5 δισ. ευρώ, αν δεν πάρουμε τη δόση, θα πεινάσει κόσμος».

Θα πεινάσει περισσότερο από σήμερα που νομοθετήσατε να του πουλάνε ληγμένα τρόφιμα, μπας και ξεγελάσει το αίσθημα της πείνας του, τροφή που πριν πετιούνταν στα σκουπίδια;

Παλιομαλάκα, αυτή τη στιγμή σε ακούνε χιλιάδες άνθρωποι σε τούτη τη χώρα που δεν έχουν να πάρουν γάλα στα παιδιά τους ή δεν έχουν τρόπο να μαγειρέψουν ένα πιάτο φακές γιατί τους έχουν κόψει το ρεύμα.

Σε ακούσαμε να μας αραδιάζεις προεκλογικά εσύ κι όλο το επιτελείο των ανθρωποφάγων δωσίλογων κυβερνώντων, το επιχείρημα πως «αν βγούμε από το ευρώ, ο κόσμος θα πεινάσει», αλλά τώρα μετά το χτεσινό σε έχουμε ικανό να βγεις και να πεις ότι «αν δεν θανατώσουμε ένα εκατομμύριο κόσμο στην Ελλάδα, ο κόσμος θα πεινάσει».

Ξετσίπωτο και ξεδιάντροπο κτήνος, απατεώνα και ψεύτη, κακοποιέ της κοινής λογικής, επιστήμονα της δεκάρας, οι άνθρωποι σε τούτη τη χώρα ήδη πεινάνε και δεν έχουν να χάσουνε τίποτα άμα τους γυρίσει το μάτι ανάποδα και σου φάνε το λαρύγγι!

Δες αυτές τις εικόνες της ντροπής από τους αναπήρους όλης της χώρας που η κυβέρνηση η οποία σε ακριβοπληρώνει για να παριστάνεις τον Υπουργό και να μας αραδιάζεις αυτές τις παπαριές, τους έβγαλε στο δρόμο. 
Διεκδικώντας να ζήσουν σαν άνθρωποι ή να πεθάνουν σαν άνθρωποι.

Κι ύστερα τράβα να κάνεις χαρακίρι. 

4 σχόλια:

  1. Θα ταίριαζε αυτή η εικόνα...
    http://2.bp.blogspot.com/-2X_EkkGRRJM/UApy9VRomqI/AAAAAAAADVc/XbFk5f7OKZM/s1600/018.jpg

    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μαρία,
      τα έχω πάρει άγρια!
      Η γελοιογραφία σου απεικονίζει επακριβώς το γελοίον του πράγματος.
      Πόσο δούλεμα να ανεχτούμε επιτέλους από τους χορτάτους;
      Καλή σου νύχτα

      Διαγραφή
  2. Αναλγησια κι αδιαντροπια απο εναν στυγνο τεχνοκρατη με ψυχη μαραγκιασμενη γιατι ξεχασε τι σημαινει η λεξη "ανθρωπια" ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή