Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Χωρίς (πολλά) λόγια

Προς διάφορους αποδέκτες:
Αυτή η τιμωρία πρέπει στους βιαστές όλων των λογιών. Όταν σου βιάζουν το παιδί ή τη ζωή, όταν μπαίνουν στο σπίτι σου κάνοντας κατάχρηση της εμπιστοσύνης σου, όταν σε κακοποιούν βάναυσα, ένα τρόπο αντίδρασης έχεις αν διαθέτεις στοιχειώδη αυτοσεβασμό: Αγνό και παραδοσιακό βρωμόξυλο, handmade. Με τα ίδια σου τα χέρια. 
Ούτε πολλά λόγια, ούτε απόδωση δικαιοσύνης από τρίτους (ξένους), ούτε τίποτα κομψό και πολιτισμένο.

Ξυλοφόρτωσαν τον οικογενειακό φίλο που βίασε την κόρη τους

Σε άθλια κατάσταση παρέδωσε στους αστυνομικούς του τμήματος Φιλιατρών τον βιαστή της ανήλικης κόρης τους ένα ζευγάρι Βουλγάρων, αφού πρώτα τον ξυλοκόπησανΟ 43χρονος φερόμενος ως δράστης, ήταν οικογενειακός φίλος τους, αλλά φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε τη σχέση τους για να παρασύρει το 13χρονο κορίτσι.

Ο βιασμός έγινε πριν από περίπου δέκα ημέρες, αλλά το κορίτσι φοβόταν να αποκαλύψει τι συνέβη στην οικογένειά του, γιατί ο 43χρονος το απειλούσε ότι θα το σκοτώσει.

Όμως, ένας συγγενής της αντιλήφθηκε το μαρτύριο που περνούσε και αποκάλυψε τα πάντα στους γονείς της μικρής, η οποία επιβεβαίωσε ότι ο «φίλος» τους την είχε κακοποιήσει.

Οι γονείς εντόπισαν αμέσως τον 43χρονο στα Φιλιατρά και τον ξυλοκόπησαν αλύπητα. Αμέσως μετά, τον παρέδωσαν αιμόφυρτο στο τμήμα, όπου κατήγγειλαν τον βιασμό της 13χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το κορίτσι εξετάστηκε από γυναικολόγο που θα συντάξει ιατροδικαστική έκθεση, ενώ ο 43χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και από εκεί σε αυτό της Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται με βαρύτατα τραύματα και δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου