Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Τη Φάρμα των Ζώων ανέλαβαν να κυβερνήσουν τα Γουρούνια

Χτες ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης προανήγγειλε αυστηρότερες ποινές για τους κουκουλοφόρους που συλλαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία στις πορείες.
Ο Νίκος Δένδιας ενδιαφέρεται μόνο για τους κουκουλωμένους. Όχι για τους ξεκουκούλωτους. Και προφανώς δε δίνει δεκάρα για αυτούς που ξεκουκουλώνουν- γδύνουν- σέρνουν σα σακιά πατάτες στη μέση του δρόμου μιας ευρωπαϊκής πολιτισμένης πρωτεύουσας, οι φύλακες της έννομης τάξης.

Σ' αυτήν την πολιτισμένη- ευρωπαϊκή πρωτεύουσα είναι φυσιολογικό ως φαίνεται να "κυκλοφορείς" στους δρόμους της, σε αυτή την κατάσταση:
Τη φωτογραφία τη βρήκα εδώ.

Δεν έχω ιδέα από πια διαδήλωση είναι και πότε τραβήχτηκε. Δε με αφορά.
Αυτό που γνωρίζω καλά είναι ότι ο κύριος που σέρνει έτσι αυτή τη γυναίκα, δε θέλει να του κόψουν ούτε ένα ευρώ από το μισθό του. Βγαίνει στους δρόμους φορώντας την ίδια στολή που φοράει και τώρα και διαμαρτύρεται και απειλεί.
Να τον σεβαστεί το κράτος, να μετρήσει το είδος της σκληρής δουλειάς του και να μην του μειώσει το μισθό.
Να μειώσει από τους γέροντες, τους ανάπηρους, αλλά όχι από τον ίδιο. Ο ίδιος ασκεί ένα ανώτερο έργο που χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης, όπως βλέπουμε κι από την παραπάνω εικόνα.

Οι ανάπηροι πάλι, θα δουν τι θα πάθουν απ' τα χέρια του που τολμάνε και διαμαρτύρονται και ενοχλούν τους κατοίκους του Μαξίμου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου