Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ή το χρησιμοποιείς ή πληρώνεις


Οι οικονομικοί εγκέφαλοι της κυβέρνησης εμπνεύστηκαν ένα εξαιρετικά ευφυές τρόπο προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη χασούρα από την προσωρινή κατάθεση των πινακίδων των αυτοκινήτων χιλιάδων οδηγών κάθε χρόνο.
Να θεσπίσουν τέλος ακινησίας του οχήματος!
Δηλαδή όλοι οι ταλαίπωροι οδηγοί που αποσύρανε προσωρινά τα αυτοκίνητά τους επειδή δεν μπορούσαν να τα συντηρήσουν- κυκλοφορήσουν, με την ελπίδα να περάσει η κρίση (δηλαδή μέχρι να γίνουν αντίκες), τώρα θα πρέπει να πληρώνουν ένα ειδικό φόρο επειδή κρατούν το αυτοκίνητό τους σε ακινησία.

Οι οικονομικοί εγκέφαλοι της κυβέρνησης ενθουσιασμένοι από τη γαμάτη ιδέα που εφηύραν, τώρα σκέφτονται να επεκτείνουν το μέτρο και σε άλλα προσωρινώς ακίνητα και άχρηστα εργαλεία, όπως είναι τα αντρικά πουλιά.
Έτσι οι άντρες που διατηρούν το εργαλείο τους σε ακινησία επί μακρόν χρονικό διάστημα, θα πληρώνουν ειδικό φόρο που θα ονομάζεται, τέλος ακινησίας πέους.

Οι Ελληνίδες είναι οι μόνες που χάρηκαν στο άκουσμα αυτής της  είδησης, γιατί σκέφτηκαν πως προκειμένου να πληρώσουν οι φραγκοφονιάδες σύζυγοι για το ακίνητο εργαλείο, θα προτιμήσουν να το χρησιμοποιήσουν επιτέλους!

1 σχόλιο: