Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Δε θέλω να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα (πρώτο)

Ο φυτευτός υπουργός οικονομικών, ο άνθρωπος με τη χλωρινιασμένη μούρη και τη φάτσα ανώμαλου παιδεραστή, είπε χτες ότι πρέπει να μείνουμε στο ευρώ πάση θυσία προκειμένου να διατηρηθούμε ζωντανοί και να μην ψοφήσουμε από την φτώχεια και την πείνα που μας περιμένει, αν εγκαταλείψουμε το πολύτιμο αυτό νόμισμα.
Με χαρά του θα κόψει όχι μόνο 11,5 δις μέτρα σήμερα αλλά κι άλλα τόσα αν του ζητήσουν οι ξένοι εντολείς του αύριο- μεθαύριο, αρκεί να παραμείνει η χώρα στο ευρώ.
Άλλωστε είναι και μία θαυμάσια ευκαιρία λέει να ξεφορτωθούμε "το ακριβότερο κοινωνικό κράτος στην ευρωζώνη, το οποίο συντηρούμε με δανεικά".

Τέλος ξεκαθάρισε στους 3 δωσίλογους συγκυβερνώντες, ότι εκείνος θα φροντίσει να πάρει ό,τι σκατά μέτρα τον διατάξουνε, προκειμένου να μη γίνει καμιά στραβή και πεινάσει ο κόσμος, γιατί δεν έχει καμία όρεξη "να τον κρεμάσουν στο Σύνταγμα".

Αμφιβάλλω αν έχει καμιά διάθεση κύριε Στουρνάρα ο κόσμος να κρεμάσει κανέναν από το σκυλολόι σου στο Σύνταγμα, προς απόδοση δικαιοσύνης.
Γι' αυτό κι εγώ καλού- κακού σου εύχομαι να ψοφήσεις από καρκίνο, όπως και οι υπόλοιποι προδότες που κυβερνούν τη χώρα τα τελευταία 2,5 χρόνια. 
Το τέλος να μη σας βρει στην κρεμάλα, αλλά στο κρεβάτι δημόσιου Νοσοκομείου.

1 σχόλιο:

  1. Το κρεβάτι δημόσιου Νοσοκομείου το γλυτώνουν όσοι έχουν κάνει τις καβάτζες τους. Πάντως ελπίζω, ο άνθρωπος με τη χλωρινιασμένη μούρη και τη φάτσα ανώμαλου παιδεραστή, να πεθάνει στο ιδιωτικό θεραπευτήριο της αρεσκείας του από καρκίνο του στομάχου. Είναι, λένε, εξαιρετικά οδυνηρός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή