Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

«Για να ικανοποιηθεί η ελληνική κοινή γνώμη»


Την άμεση απόλυση των επίορκων υπαλλήλων από το Δημόσιο, πρότεινε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm
«Όλη η αγωνία είναι να μην απολυθούν 15 ή 50 χιλιάδες υπάλληλοι. Γιατί να μην απολυθούν αυτοί που είναι αποδεδειγμένα επίορκοι; Τι το καθυστερούμε. Δηλαδή η παρέα του ΙΚΑ Καλλιθέας είναι επτά άτομα. Αν μαζέψει η Δικαιοσύνη τάχιστα και τελεσιδικήσουν αυτές οι υποθέσεις των επίορκων δημόσιων υπαλλήλων, σίγουρα, για να ικανοποιηθεί και η ελληνική κοινή γνώμη, μπορούν να απολυθούν άνετα 20 με 25 χιλιάδες», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Πιπιλή.
«Λέω τώρα ένα υποθετικό νούμερο και, πάντως, σίγουρα 10 χιλιάδες επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι. Ώστε να παραδειγματιστούν κι αυτοί που στο μέλλον προβλέπουν ότι θα τα οικονομήσουν πάλι από τη δημόσια θέση που κατέχουν», πρόσθεσε.

Ας μεταγράψουμε τις δηλώσεις της κυρίας αυτής, αλλάζοντας το υποκείμενο. Φτιάχνοντας δικές μας προτάσεις, όπως αυτές που ακούμε το τελευταίο διάστημα στις γειτονιές, τις λαϊκές και τις παρέες:

«Όλη η αγωνία είναι να μην λογοδοτήσουν 1000 ή 2000 πολιτικοί. Γιατί να μην τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που είναι αποδεδειγμένα επίορκοι; Τι το καθυστερούμε. Δηλαδή η παρέα του Τσοχατζόπουλου είναι (μέχρι στιγμής) 50 άτομα.
Αν μαζέψει η Δικαιοσύνη τάχιστα και τελεσιδικήσουν αυτές οι υποθέσεις των επίορκων και εθνοπροδοτών πολιτικών της τελευταίας 30ετίας, για να ικανοποιηθεί και η ελληνική κοινή γνώμη, μπορούν να κρεμαστούν άνετα στο Γουδί, καμιά 500αριά άτομα»
«Λέω τώρα ένα υποθετικό νούμερο και, πάντως, σίγουρα μπορεί να μην είναι 500, αλλά 200. Ώστε να παραδειγματιστούν κι αυτοί που στο μέλλον προβλέπουν ότι θα τα οικονομήσουν πάλι από τη δημόσια θέση που κατέχουν (και την εξουσία που ασκούν)».

2 σχόλια:

  1. Μπράβο Ανατολή μου, εξαιρετική απάντηση!
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σκρόφα έχει ξεφύγει με το να μη βάζει γλώσσα μέσα της.
      Κάποια στιγμή θα της γύριζε μούμεραγκ όλη αυτή η πολυλογία.

      Διαγραφή