Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

"Μισθοί Βουλγαρίας"

Από το καθημερινό αστυνομικό δελτίο. Μία είδηση ρουτίνας:
Πάτρα: Τις εξωθούσαν στην πορνεία έναντι 70 ευρώ

Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα οι δύο άνδρες έκλειναν τα ραντεβού για τα…. κορίτσια με τους πελάτες σε διάφορα ξενοδοχεία της Πάτρας έναντι του χρηματικού ποσού των 70 ευρώ.
Ο λόγος για δύο Βούλγαρους μέλη κυκλώματος μαστροπείας το οποίο δρούσε τον τελευταίο καιρό στην Πάτρα και εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας.

Οι πληροφορίες έφθασαν στα… αυτιά των αξιωματικών της Ασφάλειας και έστησαν επιχείρηση προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες. Έτσι δύο αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες, έκλεισαν ραντεβού σε ξενοδοχείο της πόλης με δύο κοπέλες, βουλγαρικής υπηκοότητας και αυτές.
Μόλις όμως έφθασαν στο σημείο οι μαστροποί, ηλικίας 34 και 36 ετών αντίστοιχα, με τις δύο νεαρές κοπέλες, 28 και 31 ετών, μόλις αυτοί έλαβαν τα χρήματα από τους αστυνομικούς-πελάτες, επενέβησαν άνδρες της Ασφάλειας και τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, και οι τέσσερις αναμένεται να οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ εξετάζεται αν υπήρχαν και άλλα μέλη σε αυτό το κύκλωμα και αναζητούνται.

"βουλγαρικής υπηκοότητας" τα κορίτσια, οι ιερόδουλες, "βουλγαρικής υπηκοότητας" και οι μαστρωποί. Ένα νέο προσοδοφόρο επάγγελμα ανοίγεται μπροστά μας.
Ευκαιρίες επαγγελματικού προσανατολισμού. "Το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο!"
Άντε και στα δικά μας!
Μισθούς Βουλγαρίας δεν επιθυμείτε, τομάρια; Να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να "συγκλίνουμε" με τους γείτονες;
Φρέσκο κρέας υπάρχει σε αφθονία στη χώρα. Παιδικό και νεανικό. Ξελιγωμένοι γύρω- γύρω παντού.
Κορίτσια στην Ελλάδα μπόλικα.
Και νταβατζήδες επίσης.

2 σχόλια:

  1. Κι αυτός μισθός είναι.
    Σε είδος...
    :-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή