Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Έχουν κάνει αντιλυσσικό;


Είναι πρωτοφανές, απίστευτο, εξωφρενικό! Οι αρχηγοί των δύο κομμάτων που χρεοκόπησαν την Ελλάδα κυβερνώντας την εναλλακτικά τα τελευταία 38 χρόνια, που στις πρόσφατες εκλογές καταποντίστηκαν και έχασαν 3,2 εκατομμύρια ψηφοφόρους, αντί να παραιτηθούν, να το βουλώσουν, να ζητήσουν συγνώμη απ’ τον ελληνικό λαό και να βρουν καμιά τρύπα να κρυφτούν, γαυγίζουν ολημερίς στα κανάλια, απειλούν, εκβιάζουν και βρίζουν με απύθμενο θράσος και αλαζονεία το κόμμα που απειλεί να κυβερνήσει. Και που δεν έχει ξανακυβερνήσει ποτέ!
Συνεπικουρούμενοι οι δύο αρχηγοί από ένα στρατό κομματόσκυλων και πληρωμένων κορακιών της δημοσιογραφίας.
Εκτελούν αποστολή σε εικοσιτετράωρη βάση. Με τόση λύσσα που θαρρείς που θα βγάλουν το καλάσνικωφ που έχουν κρυμμένο κάτω από το τραπέζι και θα αρχίσουν να γαζώνουν τους συνομιλητές τους και το κοινό που τους παρακολουθεί (και που τολμά να έχει άλλη γνώμη).

Κρίνοντας από αυτή την άθλια εικόνα που παρουσιάζουν οι 2 αρχηγοί, όλο και περισσότερο εκτιμάται εκ των υστέρων η στάση του Καραμανλή, το ήθος και η εντιμότητα του πολιτικού ανδρός, ο οποίος μετά την ήττα των εκλογών του 2009, σιώπησε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στην λυσσασμένη επίθεση που δέχεται από παντού, τηρεί αμυντική στάση. Δεν προλαβαίνει να αρθρώσει λέξη μπροστά στα υποθετικά πυρά που δέχεται. Αντί να έχουν ένα μάτσο χαρτιά μπροστά τους και να τους τα πετούν στα μούτρα: Πάρτε να διαβάσετε τι υπογράψατε δωσίλογοι, υπογράψατε εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, το χρέος ήταν 270 δις το 2009 και το φτάσατε στα 395 δις σήμερα. Τόση η ύφεση, τόσοι οι άνεργοι, τόσοι οι νεκροί, τόσα χαρίσατε στις τράπεζες, τόσα φάγατε σε κάθε υπουργείο σε κουρτίνες, έπιπλα, κέτερινγκ, ιστοσελίδες, ταξίδια...
Φωτοτυπίες και να τις πετά στα μούτρα τους. Πάρτε να ξεστραβωθείτε που έχετε και θράσος και μιλάτε.
Δυστυχώς δεν το κάνει, αλλά κάθετε στη γωνιά και ψελλίζει. Ούτε ένα «σκάστε», δεν τους έχουν πει ακόμα...

Αυτή η στάση του πρωτοχριστιανικού μάρτυρα που περιμένει να τον σύρουν στην αρένα ή να τον ρίξουν στο ζεματιστό λάδι, έχει αρχίσει και μου δίνει στα νεύρα.

(Τις στιγμές που γράφω αυτές τις γραμμές ένας μαλάκας Γερμανός που έσπευσε στη χώρα προς βοήθεια των σάπιων, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να δείξει καλή διαγωγή να τηρήσει τις συμφωνίες και τότε θα δείξει επιείκια η Ευρ. Ένωση, αλλά να δουν πρώτα αποτέλεσμα, βρε αδερφέ, συμμόρφωση από τους καινούργιους. Μας συμπονά βαθειά και σκέφτεται να χαλαρώσει λίγο τη θηλειά στο μέλλον, στέλνοντάς μας και λίγη ανάπτυξη μαζί με μερικές θέσεις εργασίας.
Ακόμα και οι πουτάνες παίρνουν το παραδάκι πρώτα και μετά κάθονται στον πελάτη, μεσιέ κι όχι αντίστροφα. Άμα του κάτσεις του πελάτη πρώτα, την έβαψες. Κυνήγα τον μετά να του ζητάς πληρωμή).

«Δεν θέλουμε να υποδουλώσουμε την Ελλάδα, αλλά να τη βοηθήσουμε», είπε ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. ( για να τον ακούσουν τα παιδιά του νηπιαγωγείου που είχαν πάει στο Προεδρικό για επίσκεψη και έχασκαν από κάτω)

1 σχόλιο:

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο!
    Πρέπει να περάσουν στην αντεπίθεση.
    Τώρα είναι στριμωγμένοι στα σκοινιά και μόνο αμύνονται.
    Καλό τους κάνει βέβαια να μαθαίνουν στην πίεση από τώρα, αλλά δείχνουν προς στιγμήν κάπως φοβισμένοι.

    Ελπίζω πως θα συνέλθουν απ το σοκ της ξαφνικής γενικής επίθεσης και θα ξαναπεράσουν στην επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή