Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

«Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά».


Η δοτή κυβέρνηση διολισθαίνει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Σε όλους έγινε αντιληπτό αυτό μετά τα αίσχη που πραγματοποίησε στην προσπάθειά της ντε και καλά να κάνει παρελάσεις – πριβέ για τους επίσημους εκπροσώπους της, κηρύσσοντας στρατιωτικό Νόμο στις περιοχές πέριξ των εκδηλώσεων.
Ταυτόχρονα βιάζεται να περάσει άρον- άρον αντιδημοκρατικά νομοσχέδια και μέτρα, μέτρα που θα πνίξουν τις αντιδράσεις και την οργή του κόσμου, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε πανικό.
Τρέχουν να προλάβουν ό, τι μπορέσουν στο διάστημα που απέμεινε μέχρι τις εκλογές. (Αν γίνουν και Κύριος οίδε τι εγκυρότητα θα έχουν...)

Απάνω του! Αυτός επέζησε, φοράει μάσκα!
Στο πλαίσιο αυτό, τούτες τις μέρες η ΕΛΑΣ και το Υπουργείο ΠροΠο ζητούν να απαγορευτούν οι αντιασφυξιογόνες μάσκες που φορούν οι διαδηλωτές στις διαδηλώσεις για να προστατευτούν από τα χημικά που τους ψεκάζουν, διότι κάνουν τους διαδηλωτές «ανθεκτικούς!»

Οι αξιωματούχοι της ΕΛΑΣ και του ΠροΠο, αναζητούν νομική «φόρμουλα» προκειμένου να απαγορευθεί σε διαδηλωτές να φορούν τέτοιου είδους μάσκες αφού όπως αναφέρουν «τους κάνουν ιδιαίτερα "ανθεκτικούς" σε συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ και οδηγεί σε σημαντική αύξηση - περίπου τριπλασιασμός - στην χρήση δακρυγόνων».
(Οι κατσαρίδες έγιναν ανθεκτικές και μας αναγκάζουν και ξοδεύουμε περισσότερα εντομοκτόνα, σπαταλώντας χρήματα)

Οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ μελετούν ακόμη από αυτήν την απαγόρευση να εξαιρεθούν εκπρόσωποι των ΜΜΕ(!).

Επίσης περνούν ρύθμιση με την οποία ποινικοποιούν το κίνημα διαμαρτυρίας κατά των διοδίων!
(Έχουν και κάτι εργολάβους φίλους και χρηματοδότες παλαιόθεν που πρέπει να στηρίξουν)
Η διαμαρτυρία των πολιτών λοιπόν μετατρέπεται σε ποινικό αδίκημα με ποινές φυλάκισης από 3 έως 6 μήνες. Επιπλέον αλλάζει προς το χειρότερο ο προηγούμενος νόμος Ρέππα, όπου χαρακτήριζε παράβαση του ΚΟΚ την άρνηση πληρωμής των διοδίων, με την παράβαση να βεβαιώνουν τα αστυνομικά όργανα, τώρα η παράβαση διαπιστώνεται και από «τεχνικά ή ηλεκτρονικά μέσα».

Με ανυπομονησία και περισσή περιέργεια λοιπόν αναμένουμε τις προσεχείς μέρες:
α)την απαγόρευση βεγγαλικών και κροτίδων κατά τη διάρκεια του Πάσχα (Νόμος περί εκρηκτικών, δεν ξέρεις σε ποια κεφάλα θα εκτοξευθούν),
β) πριβέ παρακολούθησης με τη συνοδεία αστυνομικών οργάνων των ακολουθιών της Μεγαλοβδομάδας για τους εκπροσώπους της εξουσίας,
γ) την απαγόρευση κατοχής βαμμένων αυγών (ως εν δυνάμει όπλο εκτόξευσης)   καθώς και
δ)των συναθροίσεων πέραν των τριών ατόμων.

(Όλο και σε τίποτα εκκλησίες θα βρεθούν τα τομάρια να σταυροκοπηθούν για τις αμαρτίες τους ή να μαζέψουν κανένα ψηφουλάκι από τα εναπομείναντα ζώα που τους υποστηρίζουν).

Σημ. Το σενάριο αναστολής των εορτασμών της Μεγαλοβδομάδας και του Πάσχα ενόψει τεταμένης προεκλογικής περιόδου, κρίνεται προς το παρόν πολύ τραβηγμένο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου