Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Μέρκελ - Σαμαρά


Στη φωτό η κυρία Μέρκελ δείχνει στο Σαμαρά, πού τον έχει γραμμένο.

Όπως διαβάζουμε στα ειδησιογραφικά σάιτ σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες.

Ο Αντώνης Σαμαράς την ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα κινήσεις του κόμματός του για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, ενώ της ζήτησε την άδεια να πραγματοποιηθούν στη χώρα εκλογές, προκειμένου η νέα κυβέρνηση (του) να μπορέσει επιτέλους φρέσκια και ορεξάτη αφού εξασφάλισε τα δανεικά προς τους πελάτες του εξωτερικού, να αρχίσει να αναπτύσσει και την οικονομία της χώρας.

Από την πλευρά της η κ. Μέρκελ εξέφρασε  την ικανοποίησή της για την στάση της ΝΔ το τελευταίο διάστημα, την πειθαρχία και υπακοή που επέδειξε, και σε ανταπόδοση των υπηρεσιών της (επειδή οι Γερμανοί δεν είναι αχάριστοι τύποι), εκείνοι ενέκριναν τη νέα δανειακή σύμβαση για την Ελλάδα.

Ο κύριος Σαμαράς μετά το πέρας της συνάντησης, χάρισε στην Καγκελάριο μια κασετίνα με τα άπαντα της Άννας Βίσση και η κυρία Μέρκελ, 5 κιλά λουκάνικα και ένα κασόνι μπύρες, επειδή της τα έχουνε πρήξει οι ευρωπαϊκές εφημερίδες τελευταίως ότι οι Έλληνες είναι πεινάλες.
Το εμπεδώσατε; Όλους εδώ σας έχω γραμμένους!

2 σχόλια:

  1. Μετά το Μερκοζύ μας προέκυψε κάτι στο πιο ελληνικό: Μερκαράς.
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή Μίνα,
    κόψε φάτσες! Δες δουλοπρεπή στάση σώματος απέναντι στην κυράτσα! (που του δείχνει το αιδοίο της!!!!!)
    Ρε, με τι μ@λάκες έχουμε μπλέξει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή