Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Το ‘δα στο φλιτζάνι


Σήμερα το πρωί ο κ. Παπούλιας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Formula Vlasti» που αποτελεί συμπαραγωγή του ρωσικού πρακτορείου Itar Tass με την κρατική τηλεόραση της Ρωσίας.
Από το γραφείο του στο Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Παπούλιας μίλησε στο Ρώσο δημοσιογράφο Μιχαήλ Γκούσμαν για την οικονομική κρίση και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει την οικονομική κρίση. Τσαντίρι

Παραψυχολόγος- οραματιστής- πνευματιστής- μελλοντολόγος, ο Κάρολος

Οι ασφαλέστερες προβλέψεις.
Το καλύτερο μέντιουμ στη γειτονιά σας.
Λύνουμε και μάγια.
Φτιάχνουμε και φυλαχτά.
Χαρτιά, καφεμαντεία, χειρομαντία, Διαλογισμός, Οραματισμός, τηλεπάθεια και ισχυρή διαισθητική ικανότητα.

Τα χαρίσματα αυτά ο Κάρολος άρχισε να τα εμφανίζει σε ηλικία 11 ετών όταν βρισκόταν ατέλειωτες ώρες στα χαρακώματα, περιμένοντας τους εχθρούς να φανούν για να τους κατατροπώσει.
Κατά τη δύση της καριέρας του ως Πρόεδρος άνευ αντικειμένου και επειδή διαθέτει άπλετο ελεύθερο χρόνο, άρχισε να εξασκεί τις ικανότητές του αυτές.
Είχε την τύχη να μαθητεύσει δίπλα στους καλύτερους Μάντεις, Καρτομάντεις, Σφαιρομάντεις και Κρυσταλλομάντεις της Ανατολής, Ινδίας και Αιγύπτου.

Διαθέτει όλες τις ψυχικές και πνευματιστικές του δυνάμεις για την πρόβλεψη του μέλλοντος, ως σύμβουλος σχέσεων (ερωτικών, οικογενειακών, επαγγελματικών κλπ) και εμψυχωτής κυβερνήσεων υπό κατάρρευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου