Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Αισιόδοξα μηνύματα απ’ την αγορά

                          Άνοιξε κι εσύ ένα κόμμα, μπορείς!!!
Την επίσημη πολιτική, προγραμματική και εκλογική συνεργασία τους ανακοίνωσαν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ) και η κίνηση των Ελεύθερων Πολιτών.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο Βουλευτής των Ελεύθερων Πολιτών Βασίλης Οικονόμου εξέφρασαν την ελπίδα ότι με τη συνεργασία τους θα συμβάλλουν στην αναμόρφωση της κεντροαριστεράς και ταυτόχρονα, όπως σημειώνεται στην διακήρυξή τους, ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει «δύναμη ανατροπής και αλλαγής, δύναμη αναγέννησης» papaioannou.wordpress


Ένα παράδοξο φαινόμενο που θα ‘πρεπε να απασχολήσει οικονομολόγους, κοινωνιολόγους, ψυχαναλυτές και αστρολόγους, είναι τούτο:   
Ενώ σε καιρούς ύφεσης τα περισσότερα καταστήματα βάζουν λουκέτο, υπάρχει μία κατηγορία μαγαζιών που γνωρίζει άνθιση: Τα κόμματα.
 

Είναι τα μόνα μαγαζιά που δεν πλήττονται από την κρίση, αντιθέτως αυξάνονται και πληθύνονται εκεί που οι άλλοι βαράνε διάλυση...

2 σχόλια:

  1. Κουβέλης...Κουβέλης...Κουβέλης...Ααα ναι!!! Ο υπουργός δικαιοσύνης του ..........!
    υγ. είμαι και λίγο προληπτική και αποφεύγω μερικα ονόματα :)
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε δε φτιάχνουμε κι εμείς ενα κόμμα τώρα που ο ήλιος ο πράσινος ειναι στη δύση του και τα μικρά αδέσποτα πράσινα ανθρωπάκια ψάχνουν να βρουν νέο άσυλο...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή