Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Κάτι ηγέτες πολύ γενναιόδωροι


Οι ουρανοί αναγουλιάζονται...

Έχουμε πιάσει πάτο ως χώρα. Έλληνες δημοσιογράφοι σε δημοσιογραφικό σάιτ, θεώρησαν είδηση την οποία σχολίασαν με περίσσεια εμετικού γλειψίματος, το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έδωσε χαρτζιλίκι στα παιδιά που του είπαν τα κάλαντα από την τσέπη του!
(Και όχι κόβοντας τους έμβασμα από τον κρατικό προϋπολογισμό ή ξωπετώντας τα με ένα μελομακάρονο).
Θεωρούν αξιοθαύμαστο γεγονός πως βρέθηκε πρωθυπουργός πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, να προβεί σε τέτοια απίθανη πράξη!
Οι αξιαγάπητοι δημοσιογράφοι του σάιτ, την επόμενη φορά θα έχουν πρώτη είδηση το γεγονός πως κύριος Παπαδήμος θα δώσει από την τσέπη του(!), μπουρμπουάρ στον μπαρμπέρη που θα τον κουρέψει.

Υ.Γ. Είναι χρήσιμοι πάντως οι  καθεστωτικοί δημοσιογράφοι. Μαθαίνεις ας πούμε και πράγματα που μέχρι χτες δεν τα γνώριζες. Ότι δηλαδή έως τώρα τα πιτσιρίκια που λέγανε τα κάλαντα στους πρώην πρωθυπουργούς, δεν έπαιρναν φράγκο ή αν έπαιρναν, ήταν δημοσία δαπάνη (έμπαιναν στα έξοδα κίνησης του πρωθυπουργού).

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχααααααα!! Εεεε αυτό δεν το άκουσα... εεε ρε τι μαθαίνει κανείς!!
    Ξεφτίλες των σκυλιών κατάντησαν!!
    Καλή χρονιά Ανατολή μου!
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Μαριάννα,
    καλή σου μέρα. Αν νομίζεις ότι σου κάνω πλάκα, πάτα στα κόκκινα γράμματα. Θα σε βγάλουν στο σύνδεσμο του σάιτ. Και γενικά άμα δείτε φράσεις με κόκκινο σε ανάρτησή μου, συνήθως οδηγούν σε λινκ. (δεν ξέρω αν σας το έχω πει ποτέ...)
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το έκανα ήδη. Μην ανησυχείς τα λινκαρισμένα γράμματα φαίνονται έτσι κι αλλιώς.. πάντα.
    Φιλιά!!

    Υ.Γ. Ποτέ δεν θα αμφισβητούσα ό,τι γράφεις εδώ Ανατολή μου...
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή