Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Πίσω απ’ την κουρτίνα


Έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό το τσίρκο που βιώνουμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα ένα και μόνο στόχο έχει: την ψήφιση από την ελληνική Βουλή της δανειακής σύμβασης και μόνο.
Ο Σαμαράς ομολόγησε ότι θα την ψηφίσει. Ο Σαρκοζύ έσπευσε να πανηγυρίσει για την ωριμότητα και υπευθυνότητα του ιδεολογικού του συμμάχου στην Ελλάδα. Τα διάφορα πολιτικά παρτάλια που βγαίνουν στις οθόνες υποστηρικτές ή διαφωνούντες, (εκτός των παπαγάλων), δηλώνουν πως στόχος της σημερινής πολιτικής κρίσης είναι ο σχηματισμός μιας ισχυρής κυβέρνησης που θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της προς τους δανειστές, θα πραγματοποιήσει τις διαρθρωτικές αλλαγές, θα συνεχίσει γρήγορα και απρόσκοπτα το έργο της 26ης Οκτωβρίου, τη διεκπαιρέωση της νέας δανειακής σύμβασης με την μεγαλύτερη πολιτική συναίνεση κλπ, κλπ.

Υπό τα δεδομένα αυτά «ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μετατρέπουν την Ελλάδα σ' ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης με την δήλωσή τους ότι θα υπερψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση. Τα δύο μεγάλα κόμματα και οι ηγετίσκοι τους πρέπει να καθήσουν στο σκαμνί για εσχάτη προδοσία καθώς δολοφονούν τους Έλληνες φορτώνοντας με ασφυκτικά χρέη ακόμη και τα σπερματοζωάρια των δισεγγόνων μας με μια πράξη ύψιστου αμοραλισμού και ασυνειδησίας. Η Ιστορία θα σας τιμωρήσει. Τίποτε άλλο* »...

Η χώρα θα υποδουλωθεί οικονομικά και εθνικά στον αιώνα τον άπαντα και θα χρειαστεί πολύ αίμα και δάκρυ για να σπάσει τα δεσμά της σκλαβιάς της στο μακρινό μέλλον. Κι όλα αυτά για ένα κωλοδάνειο που δεν πρόκειται να ξεπληρωθεί ποτέ. Ένα δάνειο με αντάλλαγμα τις σάρκες της Ελλάδας και των παιδιών της. Που πήρε ο άχρηστος σώγαμπρος, αφού πρώτα έφαγε την περιουσία της νύφης στο μπαρμπούτι.

Και κανείς δεν ασχολείται με αυτό!!! Όλοι οι αφελείς ασχολούνται  με το αν θα παραιτειθεί το πολιτικό πτώμα αύριο και εάν θα συνεχίσει ο Βενιζέλος, ο Δήμας, ο Παπαδήμος ή ο Μήτσος ο περιπτεράς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου