Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Κοινωνική πολιτική επί Βενιζελοπαπαδημοκρατίας


Ζητούν κεφαλικό φόρο από ανέργους που έκαναν έστω 1 μεροκάματο!

Στο πυρ το εξώτερον βρίσκονται για άλλη μία φορά χιλιάδες άνεργοι που είχαν κάνει αίτηση να εξαιρεθούν από τον κεφαλικό φόρο, καθώς καλούνται να τον πληρώσουν -και μάλιστα με προσαύξηση- αν έκαναν έστω κι ένα μεροκάματο το 2011! Ελευθεροτυπία

Σύμφωνα με ερμηνευτική εγκύκλιο που εξέδωσε ο πονόψυχος Ευ. Βενιζέλος, οι άνεργοι που έτρεξαν στην Εφορία να σβήσουν το χαράτσι, απαιτείται να μην έχουν πραγματικά εισοδήματα -έστω και ελάχιστα- στο τρέχον έτος.

Για να εξαιρεθεί κάποιος από την έκτακτη εισφορά πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στο μητρώο των μακροχρόνια ανέργων του ΟΑΕΔ, δηλαδή να είναι άνεργος πάνω από 12 μήνες, να τρώει στα συσσίτια του Δήμου, να έχει 16 παιδιά και να μένει σε τσαντίρι.

Υ.Γ. Οι φωτισμένοι εγκέφαλοι του ΥΠΟΙΚ έστειλαν Ειδικό Τέλος Ακινήτων σε λογαριασμό της ΔΕΗ κοινοχρήστων πολυκατοικίας (ο λογαριασμός αναγράφει πάνω: «κοινόχρηστο» ως συνήθως και επίσης δεν έχει χρέωση δεξιά με το τέλος ΕΡΤ, απόδειξη ότι το ρεύμα είναι όντως κοινόχρηστο)

2 σχόλια:

  1. Σε λίγο θα βγεί το μπένυ και θα αναθεωρήσει το 'ένας εργαζόμενος ανά οικογένεια' του γάπατου, σε 'ένας εργαζόμενος ανά οικο...δομικό τετράγωνο'.
    Άκου 1 μεροκάματο το χρόνο!!!
    Κάτι τέτοια έκανε και ο Σόιμπλε στην Αν.Γερμανία και τσουλάει σε ροδάκια.
    mina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Μίνα,
    ξαναβρήκα την παλιά καλή Μίνα!!!
    Δηλητηριώεδες αγαπητή μου, δηλητηριώδες!
    Άκου: "τσουλάει σε ροδάκια"!!!
    Μια σφαίρα στο δοξα πατρί, θα ταν η πιο συμφέρουσα λύση νομίζω...
    (Γμτο, τόσες σφαίρες ρίχνονται στου Κουτρούλη το γάμο, τζάμπα και βερεσέ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή