Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Φέρε να τρατάρεις κάτι τους κυρίους, καλέ...


Σας παραδίνω τα κλειδιά της πόλης και την κλειδαριά και ολόκληρη την πόλη, για να μην μας τρώνε οι δρόμοι, μεσιέ.

Όχι ότι έχουν κανένα νόημα πλέον οι αποκαλύψεις. Έχουμε πάθει ανοσία λόγω μιθριδατισμού και άλλωστε μετά από τόσα απανωτά σοκ που μας βρήκαν, τίποτα πλέον δε μας κάνει εντύπωση. Ακόμα κι αν ανακαλύψουμε ότι η τρικολόρε κυβέρνηση που ήρθε να μας σώσει, αποτελείται από τα ίδια τα Ελοχίμ και Νεφελίμ αυτοπροσώπως.

Από τον Μάιο του 2011 λοιπόν είχε συμφωνήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου να εκχωρήσει εκτελεστικές εξουσίες στον επίτροπο Χορστ Ράϊχενμπαχ!
Ο Χορστ Ράϊχενμπαχ αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο ΕΘΝΟΣ ότι «το σχετικό σχέδιο δράσης υπάρχει και έχει συμφωνηθεί από τον Μάιο του 2011 με τις ελληνικές αρχές»! Και όχι μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου τον Ιούλιο, τότε που έπεσε το ξύλο  της αρκούδας στο Σύνταγμα γιατί έπρεπε να περάσει πάση θυσία, αλλιώς δεν θα βλέπαμε 5η δόση ούτε ζωγραφιστή.


Διαθέτομεν και προυπηρεσία στις χρεοκοπίες. Στις 3 χρεοκοπίες η μία δώρο.

Αυτός δεν ήταν που μας απείλησε πως θα γίνουμε Αργεντινή, θα βγάλει τα τανκς στους δρόμους, αν δεν ψηφίζαμε το μεσοπρόθεσμο το καλοκαίρι;
Ε, λοιπόν έφτασε η ώρα. Μια χρεοκοπία που σέβεται τον εαυτό της χρειάζεται κατ' αρχάς, ένα καλό δικηγόρο.

Τους δικηγόρους στη χρεοκοπία της Αργεντινής προσέλαβε η Ελλάδα!

Το υπουργείο Οικονομικών «απέλυσε» λίγο πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, τις τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες (BNP Paribas, Deutsche Bank και HSBC) που είχαν αναλάβει το PSI, για να αναθέσει το θέμα σε αμερικανική νομική εταιρεία η οποία ήταν ο νομικός σύμβουλος, χωρών που χρεοκόπησαν, όπως η Αργεντινή, η Ισλανδία και η Ουρουγουάη.
Η μεγάλη δικηγορική εταιρεία της Νέας Υόρκης Gottlieb Steen & Hamilton LLP, γνωστή για τις παροχές νομικών συμβουλών στις χρεοκοπίες της Αργεντινής, της Ουρουγουάης και της Ισλανδίας, αποτελεί τον νομικό σύμβουλο της Ελληνικής Δημοκρατίας για την εφαρμογή του PSI.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου