Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

6η δόση αναβάλλεται και πάλι!


Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του Μega στις Βρυξέλλες, Μανώλης Σπινθουράκης, αναβάλλεται το Eurogroup για την εκταμίευση της έκτης δόσης! Και όχι μόνο αναβάλλεται αλλά δεν κάνουν πίσω οι δανειστές στο θέμα των υπογραφών.
Μέχρι τώρα μας έλεγαν ότι μόλις παραιτηθεί ο Παπανδρέου και σχηματιστεί νέα κυβέρνηση συνεργασίας με νέο πρωθυπουργό, θα εκταμιευθεί η έκτη δόση. Έγιναν όλα αυτά κι όμως σήμερα βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο, όπως και πριν από ένα μήνα! Ζητάνε κι άλλα κι αύριο θα ζητήσουν περισσότερα, σ’ ένα ατέρμονο κύκλο απαιτήσεων και υποταγής.

Μτφ. "Υπογραφές": Οι ευρωτοκογλύφοι θέλουν να στήσουν κ...λο οι συγκυβερνώντες μας, αλλιώς δεν έχει παραδάκι. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά απαιτούν να έχουν στην κατοχή τους και πειστήρια για να δείχνουν. Θέλουν και φωτογράφο μαζί τους να αποθανατίσει τη σκηνή.

Θα υπογράψουν στο τέλος τα δουλικά, οι οσφυοκάμπτες, οι προσκυνημένοι.
Αυτοί οι άνθρωποι δε μας αντιπροσωπεύουν. Δεν αντιπροσωπεύουν τους Έλληνες. Ένα περήφανο και αξιοπρεπή λαό. Ποτέ η πολιτική ζωή της χώρας δεν είχε φτάσει σε τέτοιο σημείο ξεπεσμού, ντροπής και αναξιοπρέπειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου