Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Sun, sαnd and sex

Χρόνια τώρα η Ελλάδα ήταν διάσημη στο εξωτερικό για 3 πράγματα, τα 3 "s", όπως τα αποκαλούσαν κωδικοποιημένα: sun, sαnd and sex, (ήλιος, άμμος και σεξ).
Με το μεγαλόπνοο ενεργειακό σχέδιο «΄Ηλιος», με το οποίο θα φυτέψουν φωτοβολταϊκά την ελληνική ύπαιθρο, οι Γερμανοί θα αγοράσουν κοψοχρονιά τον ήλιο μας για να έχουν να ζεσταίνονται εκεί στο ψοφόκρυο που μένουν.

Το δεύτερο αγαθό μας την αμμουδιά δηλαδή, θα την βουτήξουν με τις ιδιωτικοποιήσεις των παραλιών. Για να έρχονται τα ψοφάλογα όταν πάρουν σύνταξη να κάνουν τα μπάνια τους τζάμπα, με τις σταφιδόγριες γυμνόστηθες να απολαμβάνουν το χάδι του ήλιου.

Το τρίτο αγαθό ακόμα προσπαθώ να μαντέψω πώς διάολο θα το καρπωθούν.
Θα κάνουν τη χώρα ευρωπαϊκό προορισμό σεξοτουρισμού επειδή η Ταϊλάνδη τους πέφτει κομματάκι μακριά (θα αναβιώσουν την Τρούμπα με λίγα λόγια), θα έρχονται θηλυκοί και σερνικοί να απολαμβάνουν τις σωματικές χάρες των γκρηκ λάβερς, ξανασυστήνοντας την χρεοκοπημένη επιχείρηση «Καμάκι», θα ‘ρχονται να βγάζουν τα μάτια τους σε κοινή θέα (πράγμα που απαγορεύεται ακόμα στην πατρίδα τους) μετατρέποντας όλη τη χώρα σε μια απέραντη Μύκονο, θα έρχονται εδώ να γυρίζουν τσόντες, (οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι οι Γερμανοί ήτο εξπέρ στο είδος), η φαντασία μου κόλλησε, αδυνατώ να δω η επιχείρηση «Sex and the Greece», τι εικόνα θα έχει στο εγγύς μέλλον.....
Παρακαλώ βοηθήστε με. Καλού κακού πάντως, μάθετε τα παιδιά σας γερμανικά...

Τότε στην γκρίζα δεκαετία του '60, περίμεναν τον Έκτο Στόλο για να φέρουν καμιά δραχμή στο σπίτι. Τώρα;
Καλώς ήρθε το δολάριο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου