Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει

Ένα υπερσύγχρονο φωτοτυπικό μηχάνημα «κοσμεί» το Πολιτικό Γραφείο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τους τελευταίους μήνες.
Το υπερσύγχρονο αυτό μηχάνημα προιόν της τελευταίας λέξης της νανοτεχνολογίας, κόστισε το εξωφρενικό ποσό των 11.316 ευρώ!
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μοντέλο Panasonic, που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα ψηφιακά φωτοαντιγραφικά μηχανήματα.
Το συγκεκριμένο μοντέλο κάνει της Παναγιάς τα μάτια, έχει τη δυνατότητα να αντιγράψει/τυπώσει μέχρι 26 έγχρωμες ή 35 ασπρόμαυρες σελίδες το λεπτό, έχει τη δυνατότητα αυτόματης επιλογής χαρτιού, κασέτας, ρύθμισης φωτεινότητας, παίζει μουσική όση ώρα φωτοτυπεί (τζαζ, κλασσική ή έθνικ), ανάλογα με το είδος του εντύπου που αναπαράγει, φτιάχνει καφέ σουρωτό, εσπρέσο ή φρεντουτσίνο,  σου ξύνει την πλάτη άμα έχεις φαγούρα, κλπ κλπ.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου φωτοτυπικού όμως, είναι η αντοχή του. Μπορεί να αντέξει βάρος ίσαμε 200 κιλά.
Έτσι όταν οποιοσδήποτε από το συγκεκριμένο γραφείο θα θελήσει να βγάλει φωτοτυπία τον κώλο του, θα μπορεί να το κάνει άνετα και χωρίς φόβο ότι το μηχάνημα θα καταρρεύσει και θα του συμβεί κάποια ανεπανόρθωτη σωματική βλάβη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου