Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΧΙ στη ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Παραδώστε την κυβέρνηση στο λαό και στα… τσακίδια!

Από: Τσαντίρι

Είναι γεγονός ότι η ολιγαρχία και η διαπλοκή πιέζουν το σάπιο παλαιοκομματισμό να προχωρήσει σε συγκυβέρνηση – κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας». Το έχουν πει πολλές φορές, για την ακρίβεια ο Καρατζαφέρης το ξεστόμισε πρώτος το Σεπτέμβριο του 2009 και στη συνέχεια, Δεκέμβριο του 2009, το είπε και ο Μητσοτάκης. Από τότε, μέχρι και σήμερα, όλα τα τρωκτικά της δημοκρατίας και της κοινωνίας, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοδημοσιογράφοι, εκδότες, διαπλεκόμενοι, όλοι αυτοί που παρασιτούν εις βάρος του λαού και της πατρίδας, πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση που θρασύτατα προπαγανδίζουν ως νέο μονόδρομο. Στο ΒΗΜΑ της Κυριακής έχει γράψει σχετικό άρθρο ο Ψυχάρης, του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Στην έκτακτη έκδοση του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ τον μιμήθηκε και ο Θέμος Αναστασιάδης.

Τι ζητάνε όλοι αυτοί οι θρασύτατοι; Να συνεργαστούν όλοι οι άχρηστοι πολιτικοί της χώρας, οι ίδιοι που μας κατέστρεψαν, σε μια κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», για να μας… σώσουν από την πτώχευση (προσέξτε το παράλογο, ζητάνε από τους υπεύθυνους των δεινών μας να μας σώσουν) και την ίδια ώρα απαιτούν από το λαό να σκύψει το κεφάλι και να αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα τους φόρους, την ανεργία, την πείνα, τη ξεφτίλα, την υποταγή, το ξεπούλημα, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Ένα έχω να πω σε όλους αυτούς: στα τσακίδια προδότες, κοπρίτες, καθάρματα!

Η απάντηση του ελληνικού λαού μπορεί και πρέπει να είναι μόνο μία: ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Να εκλεγεί συντακτική συνέλευση η οποία θα ιδρύσει νέο πολίτευμα, σαν εκείνο της Ελβετίας, όσοι βουλευτές ψήφισαν υπέρ του Μνημονίου να αποκλειστούν από όλα τα δημόσια αξιώματα, να οδηγηθούν όσοι μας κατέστρεψαν στη Δικαιοσύνη!


Η χώρα πρέπει να αρνηθεί το χρέος της και οι δανειστές μας πρέπει να αποδεχθούν ότι δεν τους χρωστάμε άλλα χρήματα.
Η Γερμανία πρέπει να καταβάλλει αμέσως τις πολεμικές αποζημιώσεις
που μας χρωστά από το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου, χρυσού και πετρελαίου να εκμεταλλευτούν
προς όφελος του ελληνικού λαού και μόνο.

Αλλιώς τους τινάζουμε το ευρώ στον αέρα και πάνε όλοι τους, οι νεοφιλελεύθεροι εμετικοί, στο διάολο!
Δεν θα ξετιναχτεί και θα εξαθλιωθεί ο ελληνικός λαός για χάρη της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας που κερδοσκοπεί.


Βεβαίως, τα καθάρματα, μπορεί να μας απειλήσουν με πολέμους και άλλες καταστροφές! Με μια διαφορά: είμαστε όλοι πρόθυμοι να πεθάνουμε για την ελευθερία μας, την προκοπή μας, την τιμή μας, την εθνική μας ανεξαρτησία. Είμαστε όλοι μας πρόθυμοι να πολεμήσουμε για να κρατήσουμε την πατρίδα και τους θησαυρούς της στα χέρια μας. Δεν έχουμε όμως καμιά διάθεση να θυσιαστούμε για το ευρώ, για τα δάνεια, για τις πολυεθνικές που θέλουν να μας ληστέψουν και να μας υποδουλώσουν.

Αυτή πρέπει να είναι η υπερήφανη απάντηση του ελληνικού έθνους και ελληνικού λαού στα νεοφιλελεύθερα καθάρματα.

Κομμένη η πλάκα… Παραδώστε την εξουσία στον ελληνικό λαό και στα τσακίδια όλοι σας, άχρηστοι και προσκυνημένοι!
Στέφανος Μυτιληναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου