Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ένα «καλό» κι ένα «κακό» νέο

Προσπαθώ απεγνωσμένα να βρω μια ευχάριστη είδηση, κάνα καλό νέο.
Δε μπορεί σ’ όλον αυτόν το βομβαρδισμό της συμφοράς κάτι καλό θα υπάρχει. Και να που το ξετρύπωσα:

Κάνει καλό στο δέρμα, στο κυκλοφορικό σύστημα, χάνεις βάρος, ενδυναμώνει τους μυς, ζεις πιο πολλά χρόνια, μέχρι και τη χοληστερίνη μειώνει...

Ώπα λέω, θα το ρίξουμε στο σεξ, δεν πα να γ...θεί ο Γιωργάκης και η Μέρκελ και οι τοκογλύφοι! Θα γίνω καλός άνθρωπος από αύριο, όλο θετική αύρα, θετική σκέψη και αισιοδοξία. Θα με απασχολούν άλλα θέματα, πιο ευχάριστα και απολαυστικά.
Δεν πρόλαβα να επεξεργαστώ νοητικά κάτι μικρές «λεπτομέρειες», το ότι μου λείπει ο άντρας δηλαδή, και πέφτω στην επόμενη είδηση:

Μισό εκατομμύριο Έλληνες έχουν πρόβλημα στύσης.
«Η στυτική δυσλειτουργία είναι πάρα πολύ συνηθισμένη. Στις ηλικίες κάτω των 40 ετών την αντιμετωπίζει ένας στους 20 άντρες, στις ηλικίες 40-60 ετών ένας στους δέκα, ενώ στις ηλικίες άνω των 60 ετών ένας στους πέντε άντρες.
Πρακτικά αυτό σημαίνει πως οι πάσχοντες στη χώρα μας πρέπει να υπερβαίνουν τους 500.000 κατά τον κ. Δημήτρη Χατζηχρήστου, καθηγητή Ουρολογίας- Ανδρολογίας στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης».

Άστο, καλύτερα κορίτσι μου, ούτε σεξουαλική ευχαρίστηση δε μας κάθεται!
Δηλαδή άντε και τον βρήκες τον άντρα, για ένα σεξ- κομμάτια να γίνει, θα ‘χεις μετά την αγωνία μήπως ανήκει σε κείνο το ποσοστό που χρειάζεται γερανό για να σταθεί «στο ύψος των περιστάσεων»...

Θέλεις ν' αγιάσεις και δε μπορείς. 
Δεν πάει στην οργή, ξαναγυρνώ στους τοκογλύφους, τη χρεοκοπία, το Γιωργάκι το καθυστερημένο και την κυβέρνηση των ανδρείκελων που μας κυβερνά.
Άι, στον αγύριστο να πάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου