Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η γιορτή του Καρνάβαλου.

Ολοκληρώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις της Αποκριάς αύριο Κυριακή με το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις παίρνοντας μέρος στο μπαλ μασκέ που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο ξενοδοχείο Divani Caravel, με κεντρικό θέμα: «Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν». Ο ΓΑΠ εμφανίστηκε μασκαρεμένος σε πρωθυπουργό, χόρεψε γιάγκα και μακαρένα, έπαιξε μουσικές καρέκλες και μακριά γαϊδούρα, ήπιε δυο ποτήρια λέμον άις τι και έλαβε μέρος στο διαγωνισμό της καλύτερης γκριμάτσας κερδίζοντας το πρώτο βραβείο. Τέλος φωτογραφήθηκε με τους άλλους μασκαράδες και φεύγοντας  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο αγώνας για να αφήσουμε πίσω μας τον παλιό κόσμο θα είναι μακρύς και δύσκολος και θα αντιμετωπίσουμε πολλά, αλλά από εμένα θα ακούτε πάντα την αλήθεια.»
 
Καλές Απόκριες!

1 σχόλιο:

  1. Α, ξέχασα!
    Στο πάρτυ παρεβρέθηκε και ο διάσημος ταχυδακτυλουργός- μένταλιστ Τζο Παπάκ, ο οποίος κάνοντας ένα από τα πασίγνωστα τρικ του, εξαφάνισε απ' τους σερβιτόρους του ξενοδοχείου τα πορτοφόλια κι απ' τις καμαριέρες τις κυλότες.
    Οι υπάλληλοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη Διεύθυνση του ξενοδοχείου, η οποία τους υποσχέθηκε ότι θα διορθώση τη ζημιά, μόνο για τις γυναίκες υπαλλήλους.
    Το Πάσχα αντί δώρου, η Διεύθυνση θα προσφέρει στις καμαριέρες μια δωδεκάδα βαμβακερές κυλότες Ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή