Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

ΟΧΙ δε συμμετέχουμε στη μαζική βλακεία! Ανάβουμε όλα τα φώτα!


ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.
"Ώρα της Γης 2011", η μεγάλη απάτη!
Tο Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 20:30, ανάβουμε ΟΛΑ τα φώτα στα σπίτια μας, όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, διαδηλώνουμε μ’ αυτό τον τρόπο εναντίον της βλακείας, εναντίον της μαζικής ψυχολογικής επιβολής.
Αρνούμαστε την υποκρισία αυτών που κερδοσκοπούν ρυπαίνοντας τον αέρα με τα φουγάρα τους, δολοφονώντας το περιβάλλον με τη ραδιενέργεια της «πράσινων» πυρηνικών που έχουν σπείρει σ’ όλη τη γη, αυτών που ρίχνουν «οικολογικές βόμβες» στη γειτονιά μας, αυτών που κατάντησαν τον πλανήτη μας μια τεράστια μπάλα που από τη μια μεριά της ξεκουφίζουν τα σπλάχνα και την αδειάζουν παίρνοντας τους θησαυρούς της κι απ’ την άλλη μεριά κάνουν μια τεράστια τρύπα για να χώσουν μέσα τα σκουπίδια τους.
Κι όλα αυτά από απληστία. Για όλο και μεγαλύτερο κέρδος!
Είμαστε ενεργοί πολίτες κι όχι κοπάδι!
Ο πλανήτης θα σωθεί όταν συνειδητοποιήσουμε ότι: «δε βασιλεύουμε πάνω στη φύση, όπως κάποιος που βρίσκεται έξω από αυτήν, κατακτητής που βασιλεύει πάνω σ’ ένα ξένο λαό, αλλά ότι της ανήκουμε με τη σάρκα μας, το αίμα μας και το μυαλό μας» Φ. Έγκελς, Διαλεκτική της Φύσης

Ο πλανήτης θα σωθεί όταν άνθρωποι και φύση μπουν πάνω από τα κέρδη των αρπακτικών θηρίων της οικονομικής ολιγαρχίας.
Και σε καμιά περίπτωση ο πλανήτης δε θα σωθεί από ακτιβιστικές αηδίες και βιβλιαράκια με πράσινες συμβουλές που πλασάρουν οι διάφοροι περιβαλλοντοκάπηλοι για να κονομήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου