Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Επιτέλους, η μάχη κατά της φοροδιαφυγής αποδίδει καρπούς!

«Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας του ΣΔΟΕ, Χαρ. Ζώνης, σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου για την υπόθεση των ερωτικών DVD, καθώς φέρεται να απέκρυψε την αμοιβή της. (150.000 ευρώ, σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό).

Ο εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε πολύμηνη έρευνα!, άσκησε εναντίον της ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος». Ελευθεροτυπία

Η μάχη κατά της φοροδιαφυγής, συνεχίζεται ακάθεκτη. Και δεν αφορά τίποτα φτωχομπινέδες εργολάβους, καναλάρχες, εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφους, πολιτικούς, όχι! Αφορά τη βασίλισσα του πορνό στην Ελλάδα, τη ζάμπλουτη πολυεκατομμυριούχο Τζούλια Αλεξανδράτου.
Επειδή στη χώρα αυτή πρέπει κάποτε να σταματήσει η ανομία και η ατιμωρησία. Όχι παίζουμε.

Κάτι μου λέει ότι στη συγκεκριμένη κυρία αν επιβληθεί την ποινή της φυλάκισης, θα αντλήσει υλικό για τις επόμενες 20 ταινίες της. Κινηματογραφικές δημιουργίες όπως: «Πίσω απ’ τα κάγκελα με 12 δεσμοφύλακες», «Στην ντουζιέρα με χειροπέδες», «5 κρατούμενες, 3 δεσμοφύλακες κι ένας δικηγόρος» κά. οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν ουρές στα πρακτορεία διανομής τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου