Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

«Δε σε θέλει ο λαός- πάρ’ τη μάνα σου και μπρος» *

* Σύνθημα που ακουγόταν στις διαδηλώσεις του ανένδοτου αγώνα. Αφορούσε το βασιλιά Κων/νο.

Η διάσημη καναδέζα δημοσιογράφος και ακτιβίστρια, Ναόμι Κλάιν, σε συνέντευξή της στο  Βήμα είπε πως μετά την οικονομική κρίση του 2008 και την επιχείρηση «βοήθειας» στην Αργεντινή, το ΔΝΤ βρισκόταν λίγο πριν τη χρεοκοπία, αλλά τελικά βρήκε τη σανίδα σωτηρίας που έψαχνε στην Ευρώπη, αφού του άνοιξε τις πόρτες η Ελλάδα. Και συγκεκριμένα:
«Το ΔΝΤ ήταν έτοιμο κυριολεκτικά να χρεοκοπήσει, τόσο ιδεολογικά όσο και χρηματικά. Σε αυτό είχε βοηθήσει και η οικονομική κρίση μετά το 2008. Μην ξεχνάτε ότι το ΔΝΤ είχε αναγκαστεί να πουλήσει ακόμη και χρυσό από τα αποθέματά του. Και βέβαια η εικόνα του στον αναπτυσσόμενο κόσμο ήταν τόσο κακή που οι ηγεσίες των χωρών αυτών δεν ήθελαν να το δουν μπροστά τους. Τώρα όμως το ΔΝΤ βρήκε μια νέα “αγορά”: την Ευρώπη. Κατά έναν περίεργο τρόπο, σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία»

Το ΔΝΤ που όπου πήγαινε κατάστρεφε τις χώρες και τις τοπικές κοινωνίες:


Αυτό το φιλάνθρωπο ίδρυμα ο πρωθυπουργός της χώρας πήγε και το βρήκε από μοναχός του και το «παρακάλεσε» να μας δώσει βοήθεια και να μας σώσει, από το Δεκέμβριο του 2009! Μόλις πήρε την εξουσία.

Ψέμα στο ψέμα. Απάτη στην απάτη. Μόνο για να υφαρπάξουν την ψήφο μας και να μας αποστραβώσουν. Ότι τάχα κυβερνούν αυτόν τον τόπο για το καλό μας. Για τη σωτηρία της πατρίδας. Μας ζητούσαν επί μήνες να επιδείξουμε πατριωτισμό έναντι της επικείμενης χρεοκοπίας.
Και να συναινέσουμε. Ακόμα κι όταν είδαμε να μας ρημάζουν κομμάτι -κομμάτι τη ζωή. "Όλοι μαζί πατριώτες να βάλουμε πλάτη να σωθεί η πατρίδα, αλλιώς θα χρεοκοπήσει".

Ψέμα στο ψέμα. Κι ο κύριος αυτός να μιλάει για πιστόλια πάνω στο τραπέζι, για Τιτανικούς, να βολτάρει ασκόπως  ανά την υφήλιο παριστάνοντας ότι γυρεύει συμβουλές ή βοήθεια σαν το ζήτουλα, μπλόφες, παιδιαρίσματα, για να καταλήξει που; «Στο ταξίδι προς την Ιθάκη»,την αποφράδα μέρα της 23 Απριλίου 2010. 4 ολόκληρους μήνες που οι κερδοσκόποι θησαύριζαν εις βάρος της Ελλάδας.
Ακολουθώντας ένα σχέδιο εκτελεσμένο με χειρουργική ακρίβεια: Να οδηγηθούμε στα νύχια του ΔΝΤ, υποθηκεύοντας την περιουσία της χώρας, να τεθεί η χώρα υπό Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο, με μειωμένη εθνική κυριαρχία, μια χώρα προτεκτοράτο.
Ένα τέλειο σχέδιο. Που θα άνοιγε το δρόμο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Για την εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης πραγμάτων στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Γιατί κάποιος έπρεπε να ανοίξει την Κερκόπορτα, για την άλωση της Ευρώπης, σ’ αυτούς που βάλθηκαν να δολοφονήσουν τα εθνικά κράτη.

Όχι δεν πρόκειται για ανίκανους ή βλάκες κυβερνώντες. Πρόκειται για εθνικούς μειοδότες, που πολύ στυγνά και πολύ συνειδητά διέπραξαν εθνική προδοσία.
Και απάτη.
Και ατιμία,
σαν το σωματέμπορα της Φωκίωνος Νέγρη που ξεγελάει την αγαθιάρα  κοπέλα τάζοντάς της γάμο και μετά την βγάζει στο κλαρί για να την πηδάει ο ένας κι ο άλλος.
Και να κυκλοφορεί αυτός κουστουμαρισμένος και κύριος.
Αυτό έκανε και στη χώρα μας
ο εκλεγμένος πρωθυπουργός της.
Την πούλησε. Στο
International
Mother
Fuckers
Γκράφιτι σε τοίχο της Ισλανδίας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου