Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Πάνω απ' τ' άδικο


Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ τέθηκε ο βουλευτής Πρεβέζης του κόμματος Ευάγγελος Παπαχρήστος, μετά την απόφασή του να καταψηφίσει επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο για τις αλλαγές στα εργασιακά και τις ΔΕΚΟ.
Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, ενημέρωσε ότι ο βουλευτής τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος.
Σημειώνεται ότι κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, ο κ. Παπαχρήστος είχε χαρακτηρίσει «άδικο» το νομοσχέδιο, επικρίνοντας τους υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ότι «δίνουν την ευκαιρία, να αρθεί και η τελευταία άγκυρα που προστάτευε τους μισθούς από την κάθοδο».
Εφημ. Ναυτεμπορική 

Ως όνομα και ως φυσιογνωμία, μου ήταν μέχρι χτες, παντελώς άγνωστος ο βουλευτής Πρεβέζης Βαγγέλης Παπαχρήστος.
Επειδή όμως στις μέρες που διανύουμε είναι χρήσιμο να μετριόμαστε αναμεταξύ μας και να ξεχωρίσουμε εχθρούς και φίλους, έψαξα και τον βρήκα.

Άλλος ένας άνθρωπος με συνείδηση, άλλος ένας που έφυγε από το κοπάδι με τα πρόβατα. 
Δεν πειράζει που ήτανε ο μοναδικός. Ακριβώς επειδή ήταν μόνος εναντίον όλων των άλλων προσκυνημένων συντρόφων του, ακριβώς γι’ αυτό, έχει αξία η πράξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου