Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;

Θ. Πάγκαλος: «Το μνημόνιο είναι ευκαιρία για τον τόπο, είναι ευτυχία για τον τόπο.………… γιατί θα αναγκαστούμε επιτέλους να κάνουμε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που επί χρόνια αποφεύγαμε».
 

Το βίντεο είναι από: va8ikokkino
 Δε μου το βγάζετε απ’ το μυαλό, επίτηδες το κάνει: ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να κάνει πράξη την εγγλέζικη παροιμία: any publicity is good publicity”.
Προκειμένου να τον παίζουν τα κανάλια και τα υπόλοιπα Μέσα είναι ικανός να βγει αύριο και να δηλώσει ότι πρέπει υποχρεωτικά όλοι οι Έλληνες να κάνουμε αλλαγή φύλου ή ότι πρέπει να χορηγήσουμε αποζημίωση στη Γερμανία για την ψυχική οδύνη και τις υλικές  ζημίες που της προκάλεσαν οι βρωμοκομμουνιστές στη διάρκεια της Κατοχής με την αντίσταση που πήγαν κι έκαναν.

Νομίζω πλέον ότι ουδείς Έλληνας (ούτε κι εμού εξερουμένης), θα' πρεπε να παίρνει αυτόν τον κύριο στα σοβαρά.
Είναι για τα πανηγύρια.
Η φωτο είναι από το: Γρέκι

2 σχόλια:

  1. Ανατολή γεια σου.Βρε κουτό,ο Πάγκαλος είναι ο μεγαλύτερος προβοκάτορας.Προβοκάρει το ίδιο του το κόμμα,προβοκάρει την ΤΡΟΪΚΑ,το μνημόνιο,τα μέτρα που παίρνονται ....Είναι σύμμαχός μας.Αυτό που θα σου πω,κυκλοφορεί μόνο στα δικά μας σαλόνια και μην το πεις πουθενά.
    Επίτηδες το κάνει, για να ανεβαίνει η αδρεναλίνη των εργαζομένων,για να μας γεμίσει με οργή και να βγούμε στους δρόμους.Σου λέει, τα μέτρα δεν τους ξεκουνάνε,δεν τους τρομάζουν, αλλά γνωρίζει τους Έλληνες. Σου λέει,θα τους χτυπήσω στο φιλότιμο, θα τους θίξω την αξιοπρέπεια και τότε, θα δείτε τσογλάνια τροϊκανοι και όλοι εσείς οι ξεπουλημένοι.Κατάλαβες τώρα, αλλά προσοχή είναι "συνωμοτικό" δεν το λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Β.Β.
    Χα,χα, αγαπητή φίλη,
    την εκδοχή αυτή δεν την είχα σκεφτεί.
    Οτι δηλαδή θα μας ξεσηκώσει ο Πάγκαλος με τις ύβρεις του. Να τον έχει καλά ο Θεός, να συνεχίσει να μας βρίζει τότε. Να ξεσηκωθούμε από τα νεύρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή