Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Όχι, δεν είναι αστείο, οι Γερμανοί βραβεύσαν τον ΓΑΠ


Από: antinews
Όχι, δεν είναι αστείο, δεν μας κάνουν πλάκα οι Γερμανοί, δεν είναι κάποια μορφή συγγνώμης για την Κατοχή, ούτε ό Θεός έχει όρεξη για φάρσες. Είναι αλήθεια. Χθες το βράδυ ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε βραβείο διότι έβαλε την Ελλάδα στην Τρόϊκα και της φόρεσε καπέλο το Μνημόνιο.

Πήρε, λέει από τους Γερμανούς το βραβείο Quadriga για τη δύναμη και την ειλικρίνεια που επέδειξε ώστε να αλλάξει την οικονομία της χώρας και να την γλιτώσει από τη χρεοκοπία.

Δεν είναι Πρωταπριλιά, ο Ελληνας πρωθυπουργός έγινε την Κυριακή ένας βραβευμένος άνθρωπος που έκανε αυτό το τόσο μεγάλο… καλό στη χώρα του. Ο πρωθυπουργός παρέλαβε το αγαλματίδιο -αντίγραφο του τεθρίππου που στέκεται πάνω από την Πύλη του Βραδεμβούργου- από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, ο οποίος τόνισε ότι ο Γ.Παπανδρέου αποδεικνύει ότι το όραμα δεν είναι παλιά συνταγή και πρόσθεσε πως τα δημοσιονομικά της Ελλάδας βρίσκονται σε δρόμο βελτίωσης.

Δηλαδή διαλύθηκε μια χώρα και σιχτιρίζει την ώρα και τη στιγμή που ψήφισε ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για να πάρει ο κ. Παπανδρέου ένα αγαλματίδιο; Και αν πράγματι οι Γερμανοί ήθελαν να μας τιμήσουν γιατί δεν αγοράζουν κανένα ομόλογο. Γιατί δεν πληρώνουν καμιά πολεμική αποζημίωση;

Όσο για τον κ. Παπανδρέου, μάλλον πήρε σοβαρά τη βράβευσή του και έκανε και σοβαρές δηλώσεις. «Το βραβείο αποτελεί αναγνώριση ενός ολόκληρου λαού και όχι εμού προσωπικά» δήλωσε και πρόσθεσε: «Το βραβείο Quadriga φέρει μεγάλους συμβολισμούς -πρέπει να σπάσουμε τα ταμπού, μπορούμε να αλλάξουμε την Ευρώπη, μπορούμε να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο»
Όσο για τον Ακερμαν, άφησε την ατάκα για το τέλος. «Μπορείτε πλέον να λέτε ‘’ Είμαι Βερολινέζος’’ παρακίνησε τον κ. Παπανδρέου.

Μήπως να τον κάνουν επίτιμο δημότη να πάει να μείνει εκεί προτού τελειώσει το έργο του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου