Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Μία είναι η λύση: Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Άντε πάλι ο ΓΑΠ, με την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Αυτή τη φορά σε ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη. (όλως τυχαίως αυτές τις δηλώσεις τις κάνει στην μητρική του γλώσσα, την αγγλική, όταν βρίσκεται στα εξωτερικά. Ίσως εμείς εδώ να είμαστε πολύ βλάχοι για να τον καταλάβουμε).

Μια στο Συνέδριο του Economist, μια σε αμερικάνικη χριστιανική εφημερίδα, μια σε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες, τώρα στον ΟΗΕ…

Το βίντεο είναι από: panliakos


Αυτός ο τύπος έχει πάθει μονομανία. Λες και κόλλησε η βελόνα. «Μία είναι η λύση: Παγκόσμια Διακυβέρνηση». Ούτε εργολαβία να είχε πάρει το promotion του προιόντος αυτού. Έτσι όπως τον ακούω συνέχεια να το επαναλαμβάνει, δεν ξέρω γιατί, μου θυμίζει τους Μάρτυρες του Ιεχωβά.

Τους έχετε δει; Όπου αμέριμνος στρίβεις τη γωνία και σου την έχουνε στημένη ή σου χτυπάνε πρωινιάτικα τα κουδούνια και σου αμολάνε ένα: «Έρχεται το τέλος του κόσμου, το τέλος του κόσμου πλησιάζει».

Πας να αράξεις για λίγο σ’ ένα παγκάκι στο πάρκο, γιατί κοντεύεις να βγάλεις κιρσούς από το περπάτημα και σου ξεφυτρώνουν πίσω από το πεύκο:

-Έρχεται το τέλος του κόσμου. Το γνωρίζεται;

-Κάτι έχει πάρει τ’ αυτί μου.

-Και τι θα κάνετε εσείς γι’ αυτό;

-Ότι και κάθε μέρα.

-Έχετε προετοιμαστεί για το τέλος που πλησιάζει;

-Έχω βάλει τα καλά μου.

Είμαι σίγουρη ότι και τον ΓΑΠ άμα τον ρωτήσεις τι λύσεις προτείνει για την υπογεννητικότητα που πλήττει τη χώρα, θα σου πει: «μία είναι η λύση: Παγκόσμια Διακυβέρνηση».

-Έχετε καμία λύση για την μείωση των υδάτινων πόρων, για τον παρατεταμένο καύσωνα, για το δάκο, την έλλειψη στύσης των αντρών, τη θεραπεία απ’ τη φαλάκρα;

-Μία είναι η λύση: Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

Επειδή βαριέμαι να τα ξανααναρτώ, δείτε τα εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=TFSapBTHxrU&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=DhPoCkjWm3U&feature=player_embedded#!

http://www.csmonitor.com/Commentary/Global-Viewpoint/2010/0810/Prime-minister-of-Greece-There-is-real-danger-in-global-austerity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου