Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Συνελήφθη επικίνδυνη τρομοκράτισσα!

Από τη: Σίβυλλα

Οι στρατιώτες δεν είναι SS… το θύμα, η μικρή “κρατούμενη” δεν είναι εβραία…

Η σωστή απάντηση:

Οι στρατιώτες ανήκουν στον κατοχικό σιωνιστικό στρατό… το θύμα είναι μια μικρή Παλαιστίνια…


Σημ. Ανατολής: Στην προηγούμενη ανάρτηση, μιλούσαμε για παιδιά και για κτήνη...

2 σχόλια:

  1. Ανατολή καλή σου μέρα.Είναι αλήθεια ότι αισθάνεσαι ανήμπορος μπρος σε τέτοιες εικόνες.Αισθάνεσαι ότι η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ φτωχή για να περιγράψει παρόμοια συναισθήματα. Ξυπνάει μέσα μου το κτήνος και ταυτόχρονα ξέρω καλά ότι με το να αφήσει κανείς ελεύθερο το δικό του κτήνος δεν πετυχαίνει τίποτα.Και τότε Τ Ι ; Νιώθω να γίνομαι γραφική όταν διαρκώς λέω και ξαναλέω για την ανάγκη οργανωμένης αντιμετώπισης του "Απ΄εδώ και πέρα" γιατί ξέρεις είναι αυτό που λέει και το τραγούδι " Να δεις τι σου΄χω για μετά"
    Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Black Bedlam,
    Μόλις τώρα συνειδητοποιώ, διαβάζοντας το: "νιώθω να γίνομαι γραφική" που μου έγραψες, ότι είσαι γυναίκα! Πλάκα έχει. Τόσον καιρό που μου έγραφες νόμιζα ότι είσαι άντρας! (αυτά έιναι τα αποτελέσματα μιας γλώσσας που δεν έχει γένη, της αγγλικής!).
    Τέλος πάντων. Φίλη μου, κάποιοι γεννιούνται άνθρωποι και κάποιοι άλλοι κτήνη. Πρόσεξε μόνο τη σημιολογία του σώματος, τις εκφράσεις των νεαρών φαντάρων και γενικά όλη την πόζα της φωτογραφίας, μπροστά στο αιχμάλωτο παιδί. Αναρωτιέμαι οι νεαροί άνθρωποι αυτοί, υπήρξαν κάποτε παιδιά; Ή πέρασαν κατευθείαν σε μιαν άθλια ενηλικίωση;
    Καλή σου νύχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή