Κάπου υπάρχει ένα νησί...

Κάπου υπάρχει ένα νησί...
Κάπου υπάρχει ένα νησί....

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Τα τρακτέρ ετοιμάζονται!

Αποκλειστικό!


Μετά την δημοσίευση της πληροφορίας που θέλει την Κυβέρνηση να προωθεί σχέδιο ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας (μία από τις 3 εναπομείναντες Κρατικές), σε ιδιώτη (Μιχάλη Σάλλα, πρόεδρο της Πειραιώς, πρώην κομμκατόσκυλο του ΠΑΣΟΚ), κυκλοφορεί η παρακάτω αποκλειστική είδηση:

Στη σκέψη πως όλη η αγροτική περιουσία, το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής γης είναι υποθηκευμένη στην ΑΤΕ και αυτομάτως η υποθηκευμένες περιουσίες των Ελλήνων αγροτών θα περάσουν σε έναν ιδιώτη, εξαγριωμένοι αγρότες της Κρήτης στολίζουν τα τρακτέρ τους με μαύρες σημαίες και ετοιμάζονται να αποβιβαστούν στον Πειραιά με τελικό στόχο να περικυκλώσουν τη Βουλή!

Οι σύντροφοι ετοιμάζονται


Ακούγεται ότι στον Πειραιά θα τους περιμένει να τους υποδεχτεί ο Χανιώτης πρώην Υφυπουργός κύριος Ν. Χριστοδουλάκης.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κύριος Γ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τους συντρόφους αγρότες της Κρήτης στο ίδιο σημείο και αφού ανέβει σε τρακτέρ θα πορευτεί μαζί τους μέχρι τη Βουλή. Με τον τρόπο αυτό θέλει να δηλώσει έμπρακτα τη στήριξή του στα δίκαια αιτήματα των αγροτών και επιπλέον να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στην Τρόικα για τις απαράδεκτες αποφάσεις που τον αναγκάζει να παίρνει.

Φήμες λένε ότι ο Πρωθυπουργός για καλύτερη προετοιμασία της συμμετοχής του, κάνει πρόβες στον καθρέφτη του σπιτιού του, έχοντας προηγουμένως καθαρίσει 17 κρεμμύδια, για να πετύχει το κατάλληλο κλάμα όπως το Φεβρουάριο του 2009.

Τέτοιο κλάμα, δεν το ξαναπετυχαίνω...


1 σχόλιο: